Thaithai julkalender Dag 11

K går upp kvart i sju, klockan sju börjar fisket. Jag går upp närmare halv tio. Börjar läsa Shantaram på norsk. Skriver en del. Badar och hänger över poolkanten och blickar mot sjön. Jag sover lite på en bambubädd med tak. Sen hoppar Kent ner i poolen, han har tyvärr inte fått något napp på hela tiden. Men det har ändå varit fantastiskt.

Vi får skjuts tillbaka genom den spännande lite mer landsbygdsaktiga miljön. Resten har åkt till Phra Nang idag igen, vi ligger vid poolen och äter sedan lunch och tar massage.

Idag vet ni, idag är dagen som är det stora skälet till att vi verkligen är på den här underbara semestern. Min fina och bästa mamma fyller 50 år! Tro det eller ej, men nu händer det!

Hon får fina handdukssvanar på rummet, hon får fax från sina tjejkompisar hemma i Sverige. Av pappa får hon ett jättefint silverarmband hon spanat på på en smyckesaffär här i Ao Nang. Vi firar på den stora terassen med rosa champagne, whisky och flera presenter. Av oss väntar något 5 februari, hon är bra nyfiken. Av Eva och Chrillan får hon presentkort så hon kan fortsätta med sina nya massagevanor hemma. Mamma tycker skumpan smakar lite surt, och så har hon lite ont i magen. Sen blir hon dålig, precis som jag och K varit varsin dag. Så det blir inget fortsatt firande för henne. Så homla knasigt att det blev just idag på hennes födelsedag!

Vi andra går i alla fall ut så småningom, men bara till en närliggande restaurang i fall hon skulle ringa och behöva något. Efteråt tar vi en öl men det är så himla varmt att vi orkar inte ens sitta och göra det! Vi travar hemåt och hoppas att ingen mer ska bli sjuk.

 

Om  ni undrar ang bilderna så var jag tvungen att byta om för det för varmt att ha ärm på känningen....

Återigen; Grattis världens bästa mamma!
1 mamsen:

skriven

Det var en trevlig dag så länge den varade iallafall! Det var ju lite firande varje dag i 2 veckor ändå.

M

Kommentera här: