En helg har passerat

och därmed är vi närmre avgång mot Thailand! Lever i en nedräkning just nu :)
I fredags tvättade jag och kollade på Idol, slöade helt enkelt. På lördagen gick jag och Rocker en långtur, mötte sedan upp Nilla på Ikea och handlade lite mer å jobbets vägnar. Har varit där två gånger på två veckor utan att ens plockat ned en liten ljuskompis till mig själv :)
Åkte hit till kontoret med allt och joxade lite, snabbt hem för ytterligare promme och försökte mig på ett ombyte till partykläder men det gick så där. Fick en fulkris och inga kläder var bra, håret var risigt, huden torr, sminket kladdigt, sen hade jag inga smycken... ja ni förstår själva. Fick springa med höga klackar till tåget. Hade inte ätit, kände mig svettig, skulle vara nykter.
Men mysigt var det att komma till Sofia och Marcus nya lägenhet. Riktigt högt i tak, vitt och fina snickerier och originaldetaljer bevarade, som en stadslägenhet ska vara. Vi hängde med vårt gäng i soffan och socialiserade oss inte så mycket mer än det för vi har det ju så bra med varandra! Plus att jag kände mig ur form och inte som mig själv. Inget vin = lite mindre social skills, lite mindre babbel.
Åkte hem och somnade sött. Hade ont överallt igår när jag vaknade till regnet men tog mig ut en kort runda med Rocker, ett Hemköpsbesök och långt kompissamtal senare gjorde jag smoothie och borrade ner mig i horisontalläge i soffan. Det pockade på många bekanta punkter i kroppen och jag tog en migräntablett så anfallet mördade mig inte men det var jobbigt ändå. Sen var det plötsligt mörkt och kväll. Badade skumbad med Softa playlisten och tända ljus. Plockade i ordning i hemmakaoset som uppstod när?
Kunde inte sova, läste ut en dålig bok. Tankarna snurrade runt kläder, presenter, Oslo, Thailand, skor, bjudmat och mail.
Är inte särskilt trött ändå just nu, kanske kommer som en kanonkula sen. Ikväll bjuds det på middag i mi casa till farmor och farfar. Det blir en mysig måndagsföreteelse.
Annars består veckan av middag, möten, homeparty och avslutas i Oslo!
Hur passerade er helg?

Kommentera här: