Viva Mexico, eller nåt

Ikväll blir det burritos på tacoresterna från igår. Lise och Tom kommer och spiser middag och jag haltar fram i köket som en mormor. Blev ingen fest ikväll :( Jag som planerat kläder, smink och till och med kollat inspirationsvideor på Youtube om hur jag skulle rulla mitt hår. Istället sitter jag här med mjukisar och stickad tröja. Men men, det blir ändå kul med besök och god mat!
Jag har i alla fall gått promenad med grisen och Rocker, eller jag menar grisen och Kent haha. Och det är jag stolt över!
Inatt drömde jag att vi tog en platt berg och dalbana, alltså mer som ett transportmedel, det drevs av tigrar och vi tog det hem till Mys nya lägenhet. Hon hade ett ställ i badrummet med olika lyxiga pumptvålar. Jag och Gunilla hoppade av tigerskjutsen för en öl först. Helen satte på Rocker en skinnmössa som hon köpt till honom, och vi åt middag hos My. Sen kom mamma för att hämta hem mig och Pernilla, och hon provade olika tvålar först. Så gick Rocker ut på balkongen och det var jättebrett mellan spjälorna, han tvekade lite men hoppade sedan ner till marken dit det var i alla fall 3-4 meter, och så linkade han iväg med skinnmössan på. Jag flög nedför trapporna i trapphuset genom att åka på räcket och tänkte att det var bra att jag övat på det så många gånger.
Helt normal dröm va.

Kommentera här: