Sommarblogg

Tydligen är det semestertid på bloggen, den uppdateras inte alltför ofta, det är ju så mycket annat kul runt omkring hela tiden!
I alla fall har jag äntligen fått ett jobb! Jag är så glad och det känns fantastiskt på alla sätt och vis! Krem kaffebar heter det, en kedja på nu två caféer och ett tredje som ska öppna på en galleria som öppnar i oktober. Ska bli så kul att vara med och starta upp nåt från början. Jag har haft två intervjuer samt en kort provjobbning, allt gick super, trevliga människor och härlig miljö. Här finns en hemsida, inte världens mest spännande, men i alla fall. Det känns så härligt att någon äntligen haft förmågan att se min storhet och valt mig till sitt team :)
Annars har vi varit mycket på Bakken, jag har läst och settt en del filmer, bl a alla nya om Annika Bengtzon, jag tyckte det var bra, fast Helena Bergström var bättre som den slafsiga och snurriga journalisten, det kändes som om dagens story var mer tillrättalagd för den här tiden av 2000-talet.
 
Imorgon kommer mamma och pappa hit på besök! Det ska bli så kul att få hit dem, de har varit här en gång  tidigare, för två år sen. Nu ska det bli kul att visa vår lägenhet, vad vi gjort på gården, vi tänkte kanske ta en båttur, vi ska kolla på kyrkan och lite annat, det ska bli mysigt och kul!
Nästa vecka åker vi till Göteborg, jag och Kent, vi ska gå på Rancid! På West coast riot, ska bli askul! Det enda som är synd är att älskade favvo-Lollo är bortrest då :(
Det har varit en hel del promenader, tjejhäng, öldrickande, grillning, pyssel och plock den senaste tiden, och det finns ju inget fel i det. Staden är tyst och lite öde pga semester och avsaknaden av studenterna, ungefär 30 000 färre personer. Igår städade jag fint inför föräldrarnas ankomst, måste nog finpolera lite idag, har bakat baguetter och köpt lite goda grejer så de ska känna sig välkomna. 
Nu skymtar mycket blått på himlen så jag ska ta ut minigris för en promenad.
 
 
Idag blir det en Ikeatur, var iväg igår men kom på några saker till idag, sen ett varv på stan för att hjälpa Lise att hitta klänning till bröllopet.
 
Bjuder på lite Instagrambilder!
Jag och Lise fyndade hyllor i Billigkroken (fyndhörnan) på Ikea och satte upp hos henne. Helt själva!
Mememe
Saknar liten figur
Utsikt från svärmors uteplats vid halv elva på kvällen
Jag och Rocker solade på klipporna
En av de sällsynta stekardagarna
Utsikten från min kompis Moas lägenhet
Grilltajm på Bakken
Gräset hade blivit väldigt långt, och så fint med blomsteräng i allt!
Låga moln
Köpte nya skor för att fira jobbet!
Min första match för säsongen
Hittade ett bord som var perfekt för min läshörna på Bakken, hittade det i ett rum med massa saker, så kul att internfynda!
Kent fixade en fin hylla till mina fina saker på Bakkens kök, internfyndad även den, på ladan!
Plötsligt blev det lite mörkt en kväll, jag tände ljus och beskådade den fina orkidén vi fått av Hilde.
Det blomstrar utanför vårt köksfönster
Köpte en ny vattenkanna igår, fin va?
 

Kommentera här: