Gjenbruksdag

Idag på Trondheim Torg skulle det vara en gjenbruksdag, alltså handla om återvinning. Vi tog bussen ned eftersom halta lotta inte kan gå så "långt". Det var en förfärligt dålig konsert när vi kom. Vi gick genom marknadsstånd med godsaker, nästan alltid lite Bondens marknad när det händer nåt på torget. Vi åt kubbe, kålrotsbiffar i bröd med starka såser och vitkål. Så himla gott! Fretex hade marknadsstånd så vi kollade lite där men annars var det inte så mycket. Jag trodde det skulle finnas mer info om återvinning och dylikt. 
Det var dock full fart runt omkring, om tre veckor är det val här och alla partier stod vid små bodar och proklamerade sina tråkiga ord och reklamerade med sina ballonger och blommor.
Vi sneddade genom en bakgata för att komma undan och sen strosade vi med jämna pauser för att jag hade smärtattacker. En vila på mysiga Mormors stue passade bra innan hemfärd. När vi kom hem somnade vi, Kent hade inte sovit för han var på en sista laxrunda inatt/imorse, och jag var ju vraktrött bara efter att ha gjort nåt haha.
 
Nu har vi ätit fashionabel lördagsmiddag. Stort skämt men väldigt gott, grillkorv med italiensk sallad i lompe. Kent kokade lite nudlar också. Vi är helt enkelt segisar. Men redisar för eventuell händelse.
 
Skulle verkligen velat vara på nya arenan i Stockholm idag och sett Kent, Robyn och Lars inviga den. En sån fin svensk somrig line up, tror det blir en magisk augustikväll för många lyckliga. 
 
 
 

Kommentera här: