Flyttat ut men knappt in

Lördagen var låååång! Astor somnade halv tre, jag väcktes av mardrömmar, ammade och sen ringde klockan kvart i sju.
Då var det bara att köra igång. Åkte till macken och köpte frukost, plockade ned det sista, Kents mamma kom och hämtade Astor och Rocker.
Massa starka män kom och började lämpa ut vårt bohag. Så mycket saker! Humöret var gott och vädret likaså. Allt flöt på och de körde iväg med första lasset. Då städade jag och Hanna sovrummet och badrummet samt tömde källaren.
När andra lasset åkt iväg städade vi oss ut ur lägenheten.

Döhungrig med tunga bröst, ont i hela kroppen av utmattning, svettig, smutsig, med trasiga händer åt vi en burgare i bilen och åkte sen till huset!
Där är allt mer eller mindre bara inslängt på nedervåningen och står så tills vi kommer tillbaka.

Vi hämtade upp grabbarna och hängde ett tag hos deras farmor innan vi åkte till Meråker, köpte pizza och åkte till Kents pappa.
Meningen var att vi skulle sova här. Och det gör resten. Klockan är nu halv sex och jag har inte fått en blund på ögat. Ena bröstet spränger och läcker. Vi ska snart köra till Stockholm. Jag har möblerat hela huset i tankarna.









Härliga bilder va......



Så här tomt och välstädat var det i vardagsrummet i lägenheten när vi lämnade den. Kändes faktiskt inte jobbigt, mest bara skönt att bli färdig. Hemmet är ju sällan så omysigt, stökigt och smutsigt som när man flyttar så man vill ju helst bara bli klar. Plus att det nya lockar, och då tycker man inte att det känns så sorgligt att lämna det gamla.

Kommentera här: