Första tanden!




Vilket slit vi haft de sista dagarna och nätterna. Astor har varit helt galet arg och vrålat och kastat sig runt i sängen. Och han har haft diarré, hur mycket som helst. Neongrönt och tydligen hur frätande som helst för rumpan har blivit ett enda stort sår. Vi har smörjt och pudrat och så har det gått en kvart och dags för ny blöja.

Så nu på eftermiddagen upptäckte jag en liten tandplutt! Har varken sett nånting eller känt nåt på tandköttet innan, men plötsligt var den där!

Så skönt att man vet, då förstår man ju att det gör ont och man kan ösa på med Dentinox och vi behöver inte oroa oss för att det skulle va nåt annat. För så som han vrålade och höll på igår, och den såriga rumpan, det får en typ att vilja ringa 112.

Vi var på en sen sexmånaderskontroll idag.
Han har ätit dåligt sen i lördags och låg aningen lågt på viktkurvan men det är inget att lägga vikt (hihi) vid. 9090 gram och 73 cm har han hunnit bli! Det är aldrig fel att både barnläkare och helsesøster bekräftar att han är ett praktexemplar :) Även om vi så klart redan vet det.




1 Anonym:

skriven

Du uppdagat? Hmf...

Kommentera här: