Road trip!

Kollar Berg & Melzer i Amerika och känner mellan asgarven att detta program kommer starta ett suuug i mig! Detta konstiga vidriga fascinerande land. Vill tillbaka till New York, gärna med omnejd som en ledig helg i ett avsnitt av Sex and the city. Till, och med Niklas familj på Long Island. Bila i södern, se gamla stora trähus, små samhällen med Main streets, och stanna på suspekta barer med strippor och hårdrock. Sova i bilen, äta frukost på såna där fruksotställen med retrobås. Se kända städer, landmarks och saker man sett på film. Men också upptäcka okända platser, se nya saker man aldrig hört om. USA kan man nog aldrig bli färdig med, det är väl därför amerikanarna själva sällan reser utrikes, förutom typ Mexico och Hawaii. 
 
Måste upprepa hur mycket man skrattar åt detta program! Hoppas det håller i sig genom hela säsongen! 
 
Kalifornien och Florida med sina exotiska klimat och enkla beachliv. Norra delarna med fantastisk natur som Niagarafallen och massa sjöar och fjäll. Lake någotindianigt med fiske och en liten stuga liksom.
 
Dör verkligen av skratt på programmet! 
 
Resan vill jag självklart göra med Kent. Äventyr och slapphet tillsammans. Nu när vi har Astor är det väl inget jag ser i närmsta kikaren men någon gång i livet så!
 
Alltså dessa två är så svenniga och 40-åriga, men vädligt roliga att se på! Som en snyggare version av Morgan och Ola-Conny,
 
När vi ska bila i USA ska vi ha pyttelite packning och handla massa najsa grejer längs resan, och en brutal playlist som soundtrack till vår trip.
 
Tre låtar som ska va med på den. Lite solig rock så där.
 
 
 
 
Haha varje gång Meltzer säger "Carina!"
 
Ja då håller man på med detta och Kent somnade när han nattade Astor. Klockan är kvart i ett, Astor vaknade sju imorse och ammade några gånger innan dess så jag borde verkigen sova nu. Men jag måste skratta lite mer först.

Kommentera här: