Kvällen före...

Kan inte beskriva hur mycket jag älskar detta. Dagen har varit lång med extremt snöslaskig nederbörd så vi höll oss inne. Det har bakats glutenfria mördegskakor, ätit julig frukost (Kent fick sovmorgon) setts julfilmer, slagits in klappar, städats kök, tvättats finkläder, ätits skinka, klätts träd, svurits över ljusslingor, ätits Aladdin. Allt ackompanjerat av julmusik och uppesittarkväll och hyacintdoft.



Kent monterar nu en snickarbänk i trä till Astor som han fått av Kents gudmor och man. Vår förhoppning är att han ska vilja leka med den och ignorera julkulorna....

Vi åt jättegott ikväll igen, med tillskott av en egenfångad och rökt lax från Thomas. Otroligt god! 
I år har vi ett furuträd istället för gran. Det är rätt vanligt här och Kents pappa hade huggit en som vi fick! Den var som gjord för att stå här med bara ett par centimeter till taket och samtidigt rätt slank. Den är mycket glesare än en gran men det gjorde inget, tycker den var fin!

Det blev snålt med lyxkulor då det inte riktigt passade med stora kulor men också på grund av en viss klåfingrig liten herre... 

En del paket är på plats under trädet och redan är det massor! Mest till den som varit gulligast i år. Och det vet vi alla vem det är! 

Imorgon siktar vi på en lugn och fin dag med förmiddagspromenad så Astor får en ordentlig sovstund och vi alla får sträcka på benen. 
Sen kommer Kents mamma och man och hans dotter och det blir tidig middag direkt efter Kalle så Astor får vara med på klappöppning innan det är hans sängdags. 

Så får vi se vad julafton har att bjuda på.

Önskar er alla en fin och lugn dag i kärt sällskap! 

God jul! 
1 Linda Maxe:

skriven

Hoppas ni haft en fin jul! :)
Men du, är det en Aladdin ask med trillingnöt jag skådar?

Svar: Ja! Blev själv förvånad. köpte på Ikea här, kanske va gamla haha
Jojo

Kommentera här: