Astor André döptes



Söndagen 2/2 blev det dags för dop. Jag hade en rätt sval inställning från början men gick sen all in!











Vi pyntade lokalen på fredagkvällen och lördagen startade med montering av tårta och skalande av potatis. Sen hämtade vi Sofie och Alicia på flygplatsen! Så kul och mysigt med deras besök, tredje gången Sofie är här!

Vi åkte hem och gjorde norska våfflor enligt en viss femårings önskemål. Sedan mös vi bara inne, drack lite vin, kollade Melodifestivalen och snacksade hej vilt!

På söndagen ringde klockan okristligt tidigt för att göra något kristligt.

När vi gick nedför altargången ytterligare en gång kände jag mig inte nervös och överväldigad av bröllopsnerver men väldigt glad och rörd!
I kyrkan var det fint, samma kyrka och präst som på bröllopet. Astor var glad och nöjd som alltid, han tuggade på sin giraff och fyllde en bajsblöja som Kent fick gå och byta mitt under allt. Hade ju varit mindre kul med brun dopklänning :)







Efteråt somnade huvudpersonen i bilen under den två minuter långa färden till lokalen. Det är tufft att stå i fokus!

Med nästan 30 gäster åt vi Sodd, en traditionell festmat i Tröndelag, en köttsoppa med morot och potatis. Sen blev det tårta och presentöppning. Jag hade bakat chokladbottnar med hjortron och romkräm dekorerat med mandelspån och hans två namn. Vi fick även en jättefin blå bebistårta med supersmarrig choklad och smörkräm!
Jag hade bakat A-kakor och dekorerat pepparkakor med orange A.









Folk är så generösa och omtänksamma att man smäller av! Astor fick så himla fina presenter och generösa bidrag in på sitt konto. Till och med alla kort var så fina!

Den fina dagen avslutades trött i soffan med ett piggt dopsbarn och trötta föräldrar och gudmor.









På måndagen åkte tyvärr gudisarna hem för underbart är kort men kärleksfyllt.





Vi städade huset med öppen ytterdörr förv det var så varmt ute. Till lunch blev det sodd, vi hade mycket kvar! Sen gick vi en långpromenad till Kents mamma, stannade hela kvällen och tog tåget hem.
1 mamsen:

skriven

Jättefina bilder! Ser mysigt ut och barnen är så gulliga.Längtar tills ni kommer till Nibble...pok

Kommentera här: