En fredag till ända

Idag skulle vi egentligen på femmånaderskoll men imorse ringde de från helsestasjonen och hade sjuk personal så vi fick ny tid nästa vecka. Uppe med tuppen och Kent gick vi en havspromme istället, mitt ben hängde efter så nu måste jag verkligen boka tid hos doktorn. Den här gamla fogen måste få fix.
Vi hängde rätt mycket i köket sen och låg även på soffan och såg en dokumentär om Marilyn. Astor fick smaka kokt äpple och lite på en kidneyböna. 
Efter middagen gick jag till skolans simhall två minuter från oss, det är gratis att simma där. Lokalerna hade några årtionden på nacken och det var fullt med galna kids och ungdomar så det gick inte att simma eller softa. Efter klockan 20.00 är det vuxensim så jag får gå dit senare nästa gång. När jag kom hem satt Kent och Astor i badkaret, ett par timmar efteråt var det blöjläckage med följande nakenkiss under blöjbytet så då fick han en avsköljning igen. Sen kräktes han på mig när jag hade honom på raka armar ovanför mig i soffan. Pew! Tack för badkar och tvättmaskin alltså.
 
Imorgon ska det hämtas nya möbler! Ni får se imorrn! Det blir spännande. 
 
Man tror inte att det är så himla lång tid kvar tills det blir lite mer action på golvet. Det rullas hit och dit och fram och tillbaka och ropas frustrerat när han inte når något, som här t ex.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: