Pyjamaser till långe man

Astor växer så det knakar. Har förresten en teori om att bebisar kan ha växtvärk och gråta över det. Större barn har ju växtvärk så det kan göra riktigt ont, varför skulle inte 1 cm/vecka i oförståelse framkalla gråt? Så när man inte vet vad som är fel, blöjan är torr, magen lagom mätt, sömnbehovet i ordning, och temperaturen tillfredställande, då kanske det helt enkelt är lite växtvärk som spökar i den lilla kroppen.
Astor byter upp sig till storlek 74 i detta nu. Men i vissa pyjamaser/heldressar kan det vara skönt med en rymlig 80. Så jag drog på lite presentkortsshopping med Astor i bärselen idag.
 
Köpte också en smakisgreja som man lägger frukt och sånt i. Ska pröva imorgon och berätta mer. Till mamma blev det en kopphållare till vagnen, sänkt från 249 till 49! Har tänkt på det länge, speciellt när man går med Rocker också, inte många händer över då.
 
 
Eftersom det var pappas födelsedag idag kläddes Astor i Rosenborgoutfit från topp till tå, Mössan började dock bli liten den med, som sagt, dags för nästa storlek. När man fyller år ska man inte sitta själv på ett tåg så vi åkte så klart på överraskningshämtning på jobbet. Där somnade Astor i väntrummet.
 
 
 
 
Imorse väckte jag Kent med ordnad frukost, OS på teve, paket och tända ljus. Nu på kvällen provade vi en minst sagt spännande kaka jag bakat. Kents pappa och hans tjej kom på besök med en jättestor ny isborr till födelsedagsbarnet!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: