1:a maj

Vaknade av orkestermarschen som gjorde det första av sina tåganden utanför vårt hus. Klockan var väl halv nio eller nåt. Inne i stan börjar de redan klockan sju! Fattar nada. Astor förkylnis sov iaf vidare så då gjorde jag också det. Efter ett par timmar vaknade han och slappade lite med morgongos och amning och lite hosthost. Sen gick vi upp til regnslask väder, astråkigt! Gjorde i alla fall god frukost och tog det lugnt allihop. Jag gick ett varv med grabbarna medan Kent dammsög och tvättade golven. Har planlagt dammsugning i tre dagar och hann med halva huset igår, inte bara och bara nu när man har knodd alltså! 
 
När vi gick var det solsken, sen blev det regn sen snö sen sol, sen regn snö sol. Runt runt hela dagen, ibland allt samtidigt. Riktigt risigt. Ångest för det är ju maj nu! 
 
Kents mamma och Jan var här på middag, jag ska låna hennes bil i helgen för Kent ska bort. Nu har Astor Bastor vaknat igen pga jobbig rethosta, har en hostmedicin hemma man kan ge småisar, får väl pröva det på stackarn.
 
Imorrn ska vi på barseltreff och då vill man ju va en friskis. Ska även pröva lökknepet, man ställer skuren lök med hett vatten i en skål bredvid sängen på golvet. Lär ju stinka turkkebab men det ska tydligen vara jättebra mot hosta. Inte så mycket man kan göra när de är så små så alla tips är värda att prövas. Har även smörjt bröstet på honom med en mintig salva.
 
Kollar på La Bamba, de är så sjukt roliga, nu är de på Jamaica, håller faktistk med Fredrik om att man får panik på all flummighet och ostrukturering.
 

Kommentera här: