Eget dagis

Igår träffade vi gamla mammagruppen. Det var studiedag i Trondheim kommune så allas barn var lediga från dagis. Vi var 11 ungar hemma hos en av tjejerna. Som ett eget dagis! Astor sa tom det, att det var som barnehagen fast med tv och kakor. 

Vi hade knytis med massa gott och hängde i många timmar. Nu lekte ju barnen både uppe och nere och en satt till och med i badkaret. Vi behövde nästan inte göra nånting utom att sitta och dricka kaffe och prata. Inte som förr när vi ammade, gungade bebisar i famnen, rullade vagnar och det var skrik och kräks.
Nu ramlade iofs Astor ner från soffan och slog sig blå bredvid ögat, det grinades över leksaker och en unge ramlade nedför hela trappan när trappgrinden (ikea såklart) släppte! DET var inte kul! Men det gick helt bra med honom så vi kunde pusta ut.

När vi åkte hemifrån var det strålande sol men i stan bara tjock dimma som en vägg hela dagen. Synd eftersom dem bor precis vid vattnet men man såg knappt grannens tak.

Efteråt handlade jag och Astor och utanför en djuraffär fanns det ett stort akvarium. Den där fascinationen minns man ju från typ Obs när man var liten. 


Hemma blev det jättegod räkpasta och sen va ja så trött att jag la mig tidigt som en tant vid halv elva. Men vi har ju ikväll oxå!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: