Plask plask!

 När det plaskar ute får man ha roligt inne! Så vi åkte till Åre och badade i badhus igår. Mer folk än nånsin där men det gick bra ändå. Astor hade fått nya puffar med Spiderman på och han sa att dem hade mycket sim i sig. Han var jätteduktig och modig i vattnet. Åkte rutschkana hundra gånger och vi hade det så kul!

Sen gick vi till Max och barnen åt med en hunger som man bara har efter massa bad. 
Vi blev trötta och efter Coop och Systembolaget var vi flummiga och fnittriga som i en dålig semesterfilm. 

Vi överlevde dagen och barnen somnade i bilen hem. 


Ny vecka

Veckan startade med fullt hus med lekkamrater för både mig och Astor. Och nu sitter jag och väntar på att bilen besiktas. Sen ska vi åka och köpa gungstativ till lilla klättermusen. 


Ganska tråkigt att vänta, har pratat med syster och lyssnar nu på podd. Imorgon ska vi till Åre och bada! Inomhus alltså, önskar vi kunde ha en utebadardag men det lockar inte när solen lyser med sin frånvaro. 


Min lilla skatt

Den här gosekorven har varit så snäll och härlig att umgås med idag. 


Vi åt frukost i solen och sen byggde han Lego medan jag målade runt fönsterna. Äntligen klart!


Eftermiddagen och kvällen tillbringades hos Mia och Kim med grillning, hoppslott och Mia målade sin hall medan jag satt i solen och drack kaffe i flera timmar. 


Nu är det snart dags att sova. Tröttheten när man varit ute hela dagen dödar lördagkvällen. Kent kommer inte hem förrän inatt så jag är ändå själv nu. 


Fireman Sam

Idag var vi på biopremiär! Det var brandmän och brandbil på plats och allt var så klart väldigt spännande. 

Innan det handlade vi blommor och lite annat samt en stor påse kläder på Lindex för under 600 kronor.
Efteråt käkade vi på restaurang med kompisar. Astor har varit så snällt sällskap hela dagen!

Kent är borta hela helgen men jag fick lite gjort i trädgården nu på kvällen. Så underbart med sommarkvällar!


Sol och regn regn och sol

Igår var det schteeekigt. Astor fick svalka sig i kompisens pool och sen gick vi promme och köpte glass. Grillning på kvällen. Perfekt första dag på sommarlovet från dagis! 

Jag sprang några varv på kvällen och det sved i lungorna som en vidrig påminnelse. Vackert och soligt gjorde det iallafall lite lättare. 

Idag regnade det igen. Men vi fick till mycket ändå. Hälsade på hemkomna bestemor, åt middag och lekte hos Lise. Avslutade dagen med kvällspromme där vi såg tåget braka förbi, alltid poppis. 


Astor har börjat fota med min mobil, därav halva hundansiktet. Det finns mycket intressanta aspekter i galleriet nu. 


Sommarkväll

Härligheten! Sola och läsa hela dagen på min solstol. Hämta sommarlovsbarn som nu har tre veckor ledigt när dagis är stängt. Alla gulliga ungar som ropade glad sommar till varandra och var kladdiga av vattenmelon. Astor travade iväg till grannbarnet och dem lekte både här och där. Vi grillade uer (bortglömd och jättegod fisk!) Ramslöksmajjo på små färskpotatis. Duktiga killen duschade själv utan protest. Hjälpte till att duka ute. Åt massa fisk och broccoli. Vi monterade nya grillen och eldade bara för att. Whisky och bok. Gjorde ett nytt litet stenröse. Flyttade grejer i trädgården. Hittade grejer i trädgården. Ljust, varmt och härligt! Men nu har jag lagt mig fast man inte ville att kvällen skulle ta slut!
RSS 2.0
Stockholmare som hamnat på den norska landsbygden utanför Trondheim för kärlekens skull.
Vi har tidigare bott i Spanien, på Island och i Stockholm.

Med oss har vi Rocker, en fransk bulldog i sina bästa år och Astor, född 6 september 2013!