Lille jägaren

En sen kväll hade vi besök av de här två. Jag visade bilden för Astor på morgonen och när vi ätit upp frukosten hämtade han geväret. 


Snyggve snygg liksom. 


Igår va vi hos Andrea som fyllde år och fikade på deras veranda. På eftermiddagen satt jag i bara shorts och linne här hemma. Resultatet på kvällen...


Jag jobbade ensam natt på hotellet för första gången inatt och ordnade frukost imorse, det gick bra och va kul! Sov dåligt men det gjorde ju inget. 


När jag kom hem körde vi igång alla sågar och borrar som fanns och jobbade på verandan. Astor byggde en bro av spillet och han var så snäll. 
Första sommaren här kunde vi inte vara uppe i byggställningen samtidigt om han var vaken. Och på kvällen smög man runt med en babycall. Nu är det så mycket lättare! 

Fint blir det!


Astor åt knäckebröd i soffan och jag spillde ut havregryn. Så fick jag dammsuga och det är fint hemma. Skönt att vakna till imorgon på min födelsedag!!!

Vi tog pause i bygget och var på födelsedag hos Hugo. Fyllde upp energinivån med korv och tårta. Sen blev det kvällsgröt. Känns som havregryn bygger Astors kropp. Men det kunde varit värre.Polo. Inte det snyggaste! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: