Barnkalas för första gången

 Astor önskade så mycket att bjuda dagiskompisar på barnkalas hemma. Så vi ordnade det. Den förmiddagen var det utdelning av nån bok i kyrkan till alla fyraåringar så jag var hemma själv och ordnade lite innan alla kom. 

Mysigt blev det i flera timmar med korvgrillning, tårtor och utelek med gamla spelkulor som han hade köpt. Alla barnen fick med sig en mugg kulor hem och Astor fick massa fina presenter.

Höst är böst

Ja ni fattar. Jag älskar hösten! Man har inga krav på vädret som under sommaren så varje solstråle välkomnas på ett ödmjukt vis. Luften är hög, krispig och klar. Det är bästa promenadtiden och allt är så fint i naturen. 


Igår när vi lagt Astor tände vi en brasa i murgrillen i uteköket, stängde igen tre väggar på paviljongen och satte på infravärme. Det var tyst och stjärnklart runtomkring. Vi drack te och hade det så mysigt.

I lördags var vi på tur med Lise, vi plockade bär och jag har aldrig sett så mycket bär! 

Blåbär och lingon!


Blandade dagar

Just nu är jag på återkontroll med ena bilen. Sitter och väntar, vilket är tråkigt.


Igår var jag på morgonpromenad och sen skogstur med Mia och vi gick lite vilse. Ingen kris egentligen men jag skulle hämta Astor tidigt för 4-årskontroll så det blev stressigt och vi blev faktiskt lite försenade. 


Kontrollen gick i alla fall bra, han imponerade på henne (och mig). 105 centimeter och 19,5 kilo mätte han nu vår fyraåring. 

Bilkontrollen gick oxå bra så nu är den godkänd i två år, så funkar det i Norge. 

Jag fyndade nya skor på mässan i helgen för 50 kronor. Ska se om det blir nå bättre med fot/ben/höftsmärta med ett par sportiga skor. 


Fredag idag! Solen skiner! Blir en bra helg!