Sagolik konsert

Vi hade extrem tur och blev medbjudna på soundcheck/ genrep som Gåte körde inför en liten publik. Vi ska på konsert nästa fredag och detta blev en fantastisk uppvärmning inför det. Gåshud från första till sista tonen. Det var foto- och filmförbud men jag lovar att det var magiskt! 

Tryck här för en gås på din hud. Hell hour eller härliga timmen

Nu lever inte vi ett stressigt liv längre efter aktiva val men många föräldrar pratar om hell hour. Tiden från dagishämtning till middagen är avklarad typ. Jag känner typ tvärtom! Som idag t ex, jag har en smärtfull dag efter en aktiv gårdag. Men längtade till jag skulle hämta hem Lillis. Blir ju så glad när vi ses och nu när det är ljust lite längre passade vi på att ta en promenad innan vi kom hem. Nu ska vi snart laga middag. Fattar att alla har det olika men jag är iaf glad över hur vi kan ha det! 


Big and little

Sovmorgon en lördag är ju alltid skönt! Blev väckt lagom till frukost tillsammans innan Kent skulle jobba. Medan Astor sen byggde brandbilar av lego såg jag husbyggarprogram under en filt. Tacksam för självständig unge. 

Kalas väntade, skidbacken firade 50 år. I vintersol spelade trubadurer, det grillades mat och bjöds på tårta. Fullt av familjer i backen och omkring. Kitekörare imponerade på Astor och kanske blev han lite inspirerad och modigare för efter ett par åk med sele tog vi luften upp och Astor körde ner helt själv! Himla kul! 

Vi åt jättegod middag och såg en rolig Nalle Puh-film. Kent har åkt på konsert och lilla konstnären ritar av olika transformers. Han är ganska underhållande. 

Nu har jag gett Big little lies en ny chans och det verkar gå bra! Skönt med lite egen tv-tid och kvällsslapphet (är ett ord).
Söndag imorgon, vi har play date men inga andra planer. Blir nog en bra dag! 

Nu ska jag in i crazy american världen på tv.