Som en berg och dalbana

Vaknade verkligen på fel sida imorse. Trött som en som är gravid i 40:e veckan helt enkelt. Astor gick typ inte att väcka, och så brukar det inte vara. Han var jättetrött och sa att han hade ont i magen. Då fick han krypa ned hos mig. Kent var ute och skottade fram soptunnorna för tömning. Det har snöat massa massa. Och fastän han har plogat varje dag så var vi helt inbäddade. 
Hans första kund bokade om, så efter skottning kom Kent också och kröp ned hos oss. Men jag hade bara ont och hittade inget skönt sätt att ligga på trots myskillarna och renbäddad säng. Blev sur och satte mig i soffan. Eldade en brasa och bara kände mig sur. Var sur när jag la mig igår oxå. Sur på väntan, otåligheten och smärtan. 
Igår var vi på Stjørdal halva dagen, jag hade tid hos en hudläkare, vi va på loppis, köpte en spark, åt lunch och när jag kom hem dammsög jag och ordnade med tvätt när Kent åkte och jobbade. Vår sena middag blev mina goda sillkompisar.
Men på kvällen blev jag bara mer och mer rastlös och sur. 
Städade lite i hallen. Vandrade runt inne och surade.

Så efter morgongröt masserade Kent mig ned i varv en aning, bullade upp kuddar till mig i soffan och jag slocknade. 
Han satte Astor framför sitt Playstation på rummet och själv gick han ut och snöröjde i solen. Jag sov som en gris. 
Och vaknade som en ny människa. Astor, så snäll och lugn låg uppkrupen i sin säng med gosedjur och kuddar och såg på film. Men så klädde vi på oss, han gick ut och skottade lite och jag gick inne och stånkade lite. 

Så följde vi med Kent till stan, släppte av honom på jobbet, tog en milkshake på Biltema haha och handlade lite. Åkte sen till Jørgen och Carina och barnen och åt tacos och lekte till klockan nio. Precis vad jag behövde! 

Nu har det snöat mycket och det har blivit femton minus så jag är inte lika svettig längre, det är ljust och fint ute och solen är verkligen tillbaka! 

Som en dag kan vända!!!
Trånga spegel på väggen där...

Får knappt plats när jag ska ta bild längre! Magen var inte så här stor med Astor. Idag har det oxå slunkit ner en bit enhörningstårta och skvalpat ned några liter kaffe. Vi var nämligen på dagiskalas hela gänget. Trevligt och mysigt och kul! Så fint att se barnen interagera med varandra som den sammansvetsade trygga grupp dem är. Mer än 30 personer på kalaset och barnen leker så fint, vi mammor satt i ett rum och papporna i ett annat haha. Vi pratade mycket om födsel och amning och dem pratade typ traktor och snöröjning. Yey haha! 
Vi har tur, vi har ett väldigt bra dagisgäng.


Sen var vi hos svärmor en vända, fick med en jättefin orange liten klänning hon hade stickat, med hjärtformade knappar i ryggen. Så fin! Astor gjorde djuryoga framför teven. 
Men så trött jag blir bara av såna "aktiviteter" nu. Kent och Astor fick bägge två äntligen testa sina nya längdskidor och skor tillsammans med Hugo och Lone. Och då fick jag sova en stund framför ett inredningsprogram. 
Astor ordnade ett bad till sig själv och plockade sen undan grejerna efter sig.
Sen gjorde vi pizza och spelade spel innan han skulle lägga sig. Så kul! 


Imorse kom han nedkrypandes till oss och väckte oss med orden "Jag har redan satt på mig kalaskläderna" så gullig! Sen åkte Kent till jobbet, jag duschade och blev sen serverad frukost av Astor. Nu har jag fått en ordentlig rygg- och axelmassage av Kent. Som oxå var ute och plogade med traktorn hos oss och grannen. 
Så fint dem tar hand om mig mina älsklingar. 


Let there be light

Skaffade mig dessa två lampfötter från Clas Ohlson. Väldigt nöjd med de fina glödlamporna i! Sitter framför en brasa och myser nu med te och en muffins från igår.