17 timmar senare

Vår lördagsinsamling till barncancerfonden resulterade in över 16000 kronor. På kvällen började Kent bli lite försenad och då blev allt snabbt lite förskjutet. Vi kom hem halv tre på natten. Då hade han jobbat sen kl 9. Två kvartar pause under hela dagen. Han var stel och jag var söndersocialiserad och fylld av kaffe. Men självklart glada och nöjda med ytterligare ett års insats och rekordet slaget. Eller... Vi var 50 kronor från förra årets resultat så vi la till en hundralapp själva för att komma upp i 16250 kronor som oavkortat går till fonden. 
En fin dag som alltid! Tacksamhet blandat med känslan av att ha tur med sitt friska barn. Dagen resulterade också i två tidningsfeatures vilket aldrig är fel. Utan barnvakt, sponsrad fruktkorg, levererad hembakt kaka, kunder med glatt humör och generösa människor som donerade både små och större summor hade ju detta aldrig gått. 
Det är fint att få bidra. Blir också otroligt stolt och rörd över min älskade man som kör på. 17 timmar om det så behövs. 

Kommentera här: