Trånga spegel på väggen där...

Får knappt plats när jag ska ta bild längre! Magen var inte så här stor med Astor. Idag har det oxå slunkit ner en bit enhörningstårta och skvalpat ned några liter kaffe. Vi var nämligen på dagiskalas hela gänget. Trevligt och mysigt och kul! Så fint att se barnen interagera med varandra som den sammansvetsade trygga grupp dem är. Mer än 30 personer på kalaset och barnen leker så fint, vi mammor satt i ett rum och papporna i ett annat haha. Vi pratade mycket om födsel och amning och dem pratade typ traktor och snöröjning. Yey haha! 
Vi har tur, vi har ett väldigt bra dagisgäng.


Sen var vi hos svärmor en vända, fick med en jättefin orange liten klänning hon hade stickat, med hjärtformade knappar i ryggen. Så fin! Astor gjorde djuryoga framför teven. 
Men så trött jag blir bara av såna "aktiviteter" nu. Kent och Astor fick bägge två äntligen testa sina nya längdskidor och skor tillsammans med Hugo och Lone. Och då fick jag sova en stund framför ett inredningsprogram. 
Astor ordnade ett bad till sig själv och plockade sen undan grejerna efter sig.
Sen gjorde vi pizza och spelade spel innan han skulle lägga sig. Så kul! 


Imorse kom han nedkrypandes till oss och väckte oss med orden "Jag har redan satt på mig kalaskläderna" så gullig! Sen åkte Kent till jobbet, jag duschade och blev sen serverad frukost av Astor. Nu har jag fått en ordentlig rygg- och axelmassage av Kent. Som oxå var ute och plogade med traktorn hos oss och grannen. 
Så fint dem tar hand om mig mina älsklingar. 


Kommentera här: