Babyshower för Helen

På självaste Mors dag kidnappade jag och Lollo den oanande Helen för en promenix, sen gick vi upp till mig och där väntade alla Helles tjejkompisar, en presentkorg till henne och bebben, massa fika och en glad stämning!
Gosiga saker för bebisen, godsaker och blommor för mamma blev det också.
Snart stod det kladdkaka, muffins och cupcakes framme
Mother to be
Tjejorna var där och sen plingade det på dörren och det var Helens syster Mari som oxå väntar barn. Det är hennes tredje dotter och hon kommer om en månad, Helens barn kommer i augusti.
Alla hade med sig en bild på dem själva som bebis och så fick vi gissa vem som var vem, vi hade köpte en fin skrivbok där alla även fick gissa dag och tid för bebisens ankomst. Det var allt mellan 11 augusti och 3 september!
Alla skrev en liten hälsning i boken och hon fick med sig barnkorten hem. Det var jättekul att planera en sådan överraskning och det var roligt att köpa gulliga barngrejer. Det här var vår första men säkert inte sista Babyshower, barndusch hihi, nästa gång får även Helen vara med och planera. Halva nöjet!
Lollo prövade en sån här, sen fick hon inte av sig den och paniken spreds. Mest i mig hihi... Men hon passar bra!

Mysigt hus

Jag gillar oregelbunden form, det var väldigt romantiskt och nästan lite Villa villerkulla över detta. Inredningen var inte den bästa, man måste bortse från den och man vill gärna slänga upp nån skön tapet här och där. Men jag gillar nivåskillnaderna, många fönster, öppna spisar, och en lyxig spaavdelning med dressingroom.
Här finns det.

Sex and the city 2

Så hur var filmen då? Efter att ha sett alla avsnitt i serien tusen gånger och älskat den första filmen så var detta mest ett kärt återseende. När musiken började spela New York och Carrie började prata på klassiskt manér applåderade hela salongen och de flesta armar hade gåshud. Sen såg jag Jason Lewis namn och svimmade nästan. Snyggo!
Filmen var lite tramsig, speciellt på slutet, då blev det lite romantisk komedi/fars av det hela. Men det är ju pga så många anledningar man ser filmen, man ser den ju inte om man inte har följt serien. Stylingen är over the top, totalt överdriven och överflådiga detaljer. And I love it! Om första avsnittet hade varit så stylat hade man nog undrat vad fan de höll på med, Men nu när man känner dem, då är det ju så här det ska vara. Som ni vet utspelar den sig till mestadels i Abu Dhabi, filmat i Marocko. Självklart saknar man New York men är det en stil jag gillar är det den med vattenpipor, stora kuddar, LJUSLYKTOR, brickbord osv, så miljöerna är sköna. Klädkonceptet blir annat i ett land där man inte ska visa så mycket hud. Den som vinner med sina snygga looks i filmen är Miranda, hon blir bara snyggare och snyggare och hittar mer hem i sig själv. När mer av kroppen och huden döljs syns inte lika många ålderstecken heller, de ser man däremot på killarna. Fast Big har en bra kropp för att vara gubbe. En lite jobbig grej är produktplaceringen som är så uppenbar och osnyggt gjord. Så nu har jag analyserat en film som inte har något djup, mening eller tanke. Den är snygg helt enkelt!
Den är såklart sevärd om du är en Sex and the citytjej. Men ettan var bättre.

En klassiker vi alla upplevt

Säg till om jag stör
sa han när han steg in,
så går jag med detsamma.

Du inte bara stör,
svarade jag,
du rubbar hela min existens.
Välkommen.

 

 


What a night

Tidig morgon blev det på dagen då 14 tjejer åt på Grill och sedan mötte upp ytterligare 7 brudar och vi tillsammans gick på Sex and the city2!
Outfit....
Gullgunsan med matruschka
Det var många speglar i ryska rummet
Anordnaren My!
Konstapel Tapper gör alltid sitt bästa för att matcha, och klarar det galant
Ljuva Carolina hade köpt biljetter åt oss alla
Emelie poserar med dockorna i skåpet
Godnatt. Det var dödsgott. Oxkarré, lökringar, kronärtskocka, foie gras och tryffelsås.
Skumpa
Toakö, 800 tjejer och 7 killar gjorde att vi invaderade även deras toalett
Gunsi och Marre redo för filmen
Vi tog upp halva salongen typ ;) det var så skön stämning, det bjöds på godis, tävlingar, välkomsttal, applåder, gemensamma glädjetjut och goodiebags.
Med Grills vackra fantasifulla inredning och Sex and the citys överstylade imagekoncept och alla fina brudar som var med mig. Ja då kan det inte annat än bli en underbar kväll!

Nya snygga grejer

Jag har letat efter ett sånt här maffigt broderat halsband i rätt färger, nu hittade jag det
Mitt andra par hjärtglasögon
Coolaste galgen fick jag av Pernilla i present

Baksidan

JUST NU: Död man hittad i havet utanför Gottskär i Kungsbacka
JUST NU: Ung man omkom i singelolycka i norra Varberg.
JUST NU: Kvinna svårt brännskadad i lägenhetsbrand i Halmstad
JUST NU: Brand i Halmstad Kvinna allvarligt skadad.

Vaaaaaalar

En fångad val spolas av i hamnen på Island.
Sverige strider för laglig valjakt kan man läsa idag på Aftonbladet. Kan vi inte låta dem vara ifred i sin harmoniska undervattensvärld. De stör ju inte direkt...
Jag är så fascinerad av valar, de är så stora! Läskigt att tänka på hur stora de är, men oxå läskigt att tänka på de ödsliga djup de simmar i.
BlåvalenBalaenoptera musculus, är det största nu levande djuret. Så vitt man vet har det aldrig någonsin funnits något större djur på jorden.[2]Det största kända exemplaret var en hona på 27,6 meter och vägde 187 ton som fångades av en sovjetiska valfångaflottan år 1947.[3] Som jämförelse väger en afrikansk elefant knappt 6 ton i snitt och den största reptilen som har levt var Liopleurodon som beräknades väga ungefär 150 ton. Vissa sporadiska fynd indikerar dock att de allra största dinosaurierna kanske matchade eller till och med överträffade blåvalens vikt, men säkra fynd av så stora djur saknas ännu.
Några som upplevt dem på overkligt nära håll

Gäller o börja i tid

Skämt å sido, jag är en fredsförespråkare och jag tycker om att världens hörn ser olika ut. Men när jag ser sånt här får jag liksom ingen tro längre, orkar inte med folk som är helt hjärndöda, obildade inavelsfreak. Man får lust att bara släppa en bomb över såna här platser för att bli av med dem. Samtidigt är det lika hemskt ur tobaksindustrin utnyttjar de fattiga länderna som försökskaniner som blir beroende. Det värsta med ungen ovan är ju att han ser riktigt van ut, men hur började det liksom?

Sex and the city

I could go on and on and on, det finns så många fina bilder med fina outfits och moments hämtade ur serien. Det ska bli så kul att göra sig i ordning och möta upp brudarna på Grill och sen trava vidare till Saga för två och en halv timme bra film! Drinkar på det efteråt ;)

Sex and the city 0 day to go

Today is the day!!!

Krabbor, valar havet på din mage

HM har dessa fina roliga linnen med bra budskap. Klart vi ska hålla våra vatten rena och fina. Valar! Lollo ;)
H&M LOVES SUMMER
Ni har väl inte missat Sportfiskarnas satsning på att bevara vår miljö och vatten. Tillsammans med bla Dregen och Soundtrack of our lives ger de ut skivor, coola tröjor mm.

En som förtjänar ett eget inlägg

Smith... ALLT han gör i serien är perfekt, han höjde allt till en ny dimension. Vi ville alla ha en man som han, och det vill vi väl fortfarande....tyvärr kommer vi nog inte se honom imorrn men vem vet...
jason_lewis07_jpg.jpg jason lewis (smith jerrod) image by paigkay
Minns ni när han ville göra något så perverst som att hålla Samantha i handen...
Eller när hon verkligen valde honom....

Inspirationskälla?

Jimmy Page och Euroboy. Två av mina favvoband, även om Zeppelin alltid kommer först så är ju Turbonegro brutala live, man blir alltid glad av deras musik. But a fine hat is always a bonus!

Sex and the city 1 day to go

Alternativa slut. Om detta hade hänt hade jag avlidit. Moget va.
Bara denna version i så fall

Carrie

Carrie, som skriver krönikor om sex, and the city... som har kvicka kommentarer och eftertänksamma ord till allt som händer i livet. Hon har garderoben alla tjejer drömmer om och hon har ett intressant och annorlunda utseende som gör henne vacker. Många män ( i verkligheten) tycker inte att Sarah Jessica Parker ser bra ut men det tycker jag. Carrie kan bära upp vilka plagg som helst, hon passar i många frisyrer men snyggast är hennes signalementlockar när de är långa. Med sin Macbook på ett café, höga klackar, en cool klänning och ett aktivt iakttagande av omvärlden (män) blir hon en bild av den många tjejer vill vara. Man vill känna sig som Carrie, det är t ex min plan för min outfit imorgon. Carrie och Mr Big är nutidens Romeo och Julia, de går inte att jämföra med t ex Monica and Rachel, Marissa och Ryan eller några andra. De är de viktigaste och bästa paret. Man vet till hundra procent hur allting känns dem emellan.
Carrie har ett coolt jobb, coola kläder, coola skor och är bäst. 2000-talets största stilikon och person.

Huvudbonad 2010

Anywhere I lay my hat is my home. Idag bär vi inte så mycket hatt, keps, sixpence och mössa ser man överallt och eventuellt nån hatt i Justin Timberlakestyle. Men det är kul med huvudbonader, idag har vi år 2010, man behöver inte längre följa nårga regler gällande hattar. Ett stort diadem eller ett jättestort spänne är lika intressant som en hatt. Då blir du dessutom inte varm om håret eller får pajad frisyr. Till fest är en stor håraccessoar hela outfiten, då kan du ha enkla plagg och du är inte i behov av smycken. I sommar är den lilla turbanen riktigt het. En stråhatt mot solen känns alltid rätt förutom på mig, jag ser ut som en engelsk trädgårdstant i det. Lojsan har en jättefin brun som hon passar utmärkt i. Nu på sommaren är äkta blommor fint i håret för en dag eller kväll, i knuten, i tofsen, bakom örat, i spännet.
p.selling /  Blue Flowersp.selling /  Diadem Golden Pearlp.selling /  Diadem Purple Pearlp.selling / Diadem Silver Rosep.selling / Pansy BlackSigne Muusmann / Street Indian MultiTurban BlackDanger Lilly Black Daisy & Tulle Hand Made Hair ClipTopsy Turvy Hand Made Feather Olive Green Butterfly Hair ClipDanger Lilly Alice in Wonderland Inspired Teal with Colored Rhinestones and Bow Top HatDanger Lilly Alice in Wonderland Inspired Ivory Satin with Zipper Top HatVintage Box 1947 Hand Made Burgundy Rose with peacock FeathersDanger Lilly Red Butterfly and Feather Cabaret  Hair PieceDanger Lilly Flat Fuchsia Orchid Hair ClipDanger Lilly Pink Daisy with Feathers Hand Made Hair ClipTopsy Turvy Peacock Feather and Brown Satin Flapper HeadbandTopsy Turvy Burlesque Sateen, Rhinestone and Feather HatSilver Aurora Borealis and Clear Crystal Stone Hair ClipPink petite beretBlack and goldSequin bow headband
Bubbleroom / H StråhattStråhatt BrunRoliga smycken!

Ellen Holvik /  Stone Golden RingRing från Ellen Holvik, ganska dyr, 17000 Hanna af Ekström /  Knot Mask BraceletCoolt armaband från Hanna af EkströmMy Little Drama / The Gondolier GoldMy Little Drama / The Mushroom GoldMy Little Drama / The Owl GoldAlla dessa coola halsband kommer från omtalade My little dramaRouge / Twiggy Straight SilverRouge / Jack Necklace DarkGrenar  i öronen och en fågel runt halsen från Rouge
Alla dessa kan du köpa på t ex Kotyr

Berättelse från en nästan blind kvinna

Man borde itne bli chockad över bra service men det blir man nu förtiden! Lensway har imponerat! Jag lade ju då beställningen på de svart/vita bågarna men fick strax efteråt ett mail om att trycket på deras hemsida varit stort under tävlingen och den hade mycket riktigt kraschat. Därför håller de nu en till tävling om två veckor. Jag blev glad men lite stressad över att jag precis hade skickat iväg min beställning, jag vill ju såklart hellre ha ett par gratis glajjer men också så var det så kul att tävla, stressen, adrenalinet, mitt favvoord som lösen ;) så jag fick utan problem avboka beställningen och lyckönskningar till tävlingen och nu ser jag att de kommenterat mitt tidigare inlägg om brillorna. Det kallar ja bra koll (torr ordvits)!
Vet ni en katastrofal sak, jag har -10,5 på höger öga, det fanns inte att välja den styrkan på glas. Max var 10 men det går ju bra det med. Men herregud vad jag är blind, borde få subventionerat från staten, det är ju ett handikapp! Jag kan bara ha glasögon med breda skalmar så glaset inte syns, jag kan inte ha vilka linser jag vill. Under lång tid hade jag dygnetruntlinser, det var en sån lättnad! Som att vara normalseende, så skönt att slippa pilla och dona och så skönt att vakna och se! Perfekt när vi är på landet i Norge, på festival osv. Men nej, handikappade jag hade otur med ett sandkorn och fick en repad hornhinna. Så nu är det back to basics, månadslinser och jag har provat mig genom olika fabrikat men inget är optimalt, nu har jag två veckorslinser men trivs inte så bra med dem heller.
Ja då vet ni, jag förstår att jag nu berikat era liv om ni ens har orkat läsa en text om min blindhet.
Vi SES!

Samantha

Samantha, denna roliga livslevaren, karlakvinnan, mansslukerskan, med sin excentriska klädstil och dyyyyyra märkesväskor, botox, blonderingar och höga klackar till färgglada dräkter. Ja då är hon den klassiska fienden för alla kvinnor som har en man. Hon är en hårt arbetande karriärkvinna och hon har många drag vi andra önskar vi vågade ha. Ibland är hon lite väl hård och frånvisande för allt som har med känslor att göra men vi vet alla vem hon egentligen är. Lite äldre.... Och hör ni, sen kommer ju Smith. Och teveskärmen har aldrig varit vackrare... 

Sex and the city 2 days to go

Med ljud på blir det genast en aning sämre lite dagsteve, en aning mer Days of our lives eller Glamour.

Cream of the crap på Morrison Hotel

Vi strosade en härlig dag i New York, jag hade köpt två par Converse, det vara varmt men inte tryckande hett. Plötsligt står vi utanför det här underbara galleriet, jag ville köpa alla bilder, jag ville nästan dö för dem. Jag har iaf en massa visitkort med just den här bilden nedan. Alla som är värda att känna till finns porträtterade här och jag älskar dem. Love love love!
Main Photograph
Main PhotographMain PhotographMain PhotographMain PhotographMain Photograph
Main Photograph
Main PhotographMain Photograph

Nu driver dagg och nu stiger sol


Starten på en kall majvecka

Konstigaste kallaste vädret har det bjudits på. En zebra i skogen, en bukett på bordet, en effektiv biltvätt, en hund som inte gillar biltvätt, liljekonvaljer som doftar himmelskt, och en perfekt desperatekväll. Det ni mina små kameler.

Sex and the city 3 days to go

hur kunde hon åka med ryssen? Tur att Big kom och gjorde allt bra igen :)

En polare i höst

Väldigt höstigt här hos mig idag. men nu sprang jag på den här jackan på nätet. HMs höstkollektion. Jackan längst fram gillar jag!

Nya modet?

high tide heels
kanske nåt för mig när Kent fiskar?

En solig lördag

Det är så trevligt med Soffan o Alex lilla tomt. Perfekt size för oss ungdomar och Sofie planterar friskt och fint. I lördags hängde vi där hela dagen och en bit in på natten.
Så småningom trodde Rocker att han ägde tomten och sprang upp när folk gick förbi staketet. Sen åt han en korv, sen försökte han äta en gråsugga, äckligt. Men han trivs så bra där hos dem :)

Glasögonfight!

Lollo tipsade mig om att Lensway hade en tävling där de lottade ut 333 gratis glasögon en viss tid och dag i just din stad. Hon fick ett par gratis och jag var supertaggad för idag när tävlingen gällde Stockholm. När jag såg min kod trodde jag att jag hade halva inne, koden var nämligen Bellman. (min idol) I 45 minuter hade jag ett krig med webbläsaren och Lensways sida rapporterade tekniskt fel, eller bara totalhängde sig, när jag väl kom in gick det inte att sortera fram alla glasögon. Kaos!
Hur som helst beställde jag dem jag tittat ut ändå. Jag måste ju ha bred skalm för att täcka colabottnarna från sidan så alternativen är ju väldigt svarta och lika dem jag redan har. Men jag tog dessa nu, ändå lite roligare. Känns trist att köpa ett par nya svarta när jag redan har svarta och jag inte trivs i glajjer och jag ska operera mig nån gång. Troligen januari 2011. Men innan operationen måste man vara linsfri i två veckor och när vi ska flyga till Thai kan jag inte ha linser så jag kommer hinna slita på dessa ett bra tag innan operationen.
Lensways glasögonutbud var inte det mest spännande men de har billiga bågar och glas och snabb leveranstid.

Charlotte

Kvinnan så många vill vara, "perfekt", ett klassiskt hem, klassisk elegant garderob, perfekta hårtoppar. Men det finns så klart andra sidor oxå, hennes största önskan är att få barn men hon hittar aldrig den "perfekta" mannen som kan bli den "perfekta" fadern. Jag tycker det är kul att hon jobbar med konst utan att hennes figur ska vara så srty, annorlunda eller särskilt kreativ själv. Hennes prydhet men ändå normala sexliv kan nog många relatera till och prydheten är väldigt rolig. Visst hör ni hennes skrik på bilden nedan, man vet liksom. Och när hon väl träffar Harry som inte faller innanför hennes tänkta ramar, man blir så glad över att han är så snäll och så egen. Och sen kommer barnen, snyft och buhuuuu.

Maison Moschino, fantasifullt hotell

Maison Moschino i Milano bor du i fantastifulla rum. Inte billigt men du kan sova där nån enstaka natt bara för att få uppleva designen. Inatt kan du t ex bo i rummet ovan, sova på en balklänning för 270 Euro. Det är inte Scandic, det är väldigt outside the box.

Lila höst

Jag vet att vi bara är inne i en försommar, men när man tittar ut idag kan man tro att det är höst istället. Om man bortser från grönskan som äntligen kommit. Regn hela veckan är förutspått och på fredag bara 8 grader! Herregud. I höst är lila fortfarande trenden med stort T. Det passar mig utmärkt som gillar färgen, den passar mitt hem och jag har en hel del lila saker. Lisa Bengtsson fortsätter att samarbeta med Indiska och det resulterar i härliga Lisamönster som nedan.
Åhléns höstkollektion går även den i lila toner och en touch av Sonia Rykiel, borde passa mig!
/Images/HOH/Cache/448/298/15006_ahlens2.jpg/Images/HOH/Cache/448/298/15006_Mateus-1.jpg
Ceannis lila höst, det är så härligt att dekorera med höstrgrönsaker och rotfrukter!

Det göttiga libaneskäket på min b-day!


Det göttiga marockankäket på min b-day!


Film om Marilyn Monroe

lika som bär? Marilyn Monroe...
Nu ska Naomi Watts spela Marilyn Monroe i filmen baserade på Joyce Carol Oates bok Blonde, bra skådis, söt tjej men jag tycker kanske man borde valt någon som inte har den rak pojkfigur. Michelle Williams ska spela Marilyn i en annan film som handlar om en kort tid i hennes liv när hon spelade in en film. Det ryktas att Scarlett Johansson tackade nej till den sista rollen, hon är annars den jag bäst kunde tänka mig i rollen, trist. Kommer ni på någon annan som kan passa? Jag tänker på Katherine Heigl som ett bra alternativ. Även fina Angelina som är så bra i allt.
...och Naomi Watts.
Naomi
Michelle
Scarlett
Katherine
Angelina

Miranda

Miranda är nog den jag liknar mest i Sex and the city, arbetar hårt, är ganska okänslig när det kommer till män, osugen på barn och gillar ibland att bara var hemma och kolla på teve med mycket handkräm.
Det jag inte kan identifiera mig med är hennes brek downs och negativitet. Hon bär ofta snygga dräkter och klassiska klänningar eller grafiska mönster och gröna toner vilket är jättesnyggt till rött hår. Miranda och Steves bröllop och hur de fann den perfekta platsen för det är oxå så härligt romantiskt på ett sätt som jag tål. Cynthia Nixon alias Miranda Hobbes

Männen vi minns från Sex and the city

De har varit många, de har varit alla åldrar, hudfärger, nationaliteter, yrkeskategorier osv. Vissa har vi älskat, vissa har vi hatat, vissa har vi känt hatkärlek för. Aidan är för mig en hatkärlek, en bra kille på alla sätt, men så jäkla tjatig om känslor och så ska ju Carrie vara med Big.
and the one and only
Och självklart får vi inte glömma

Sex and the city 4 days to go

ta fram näsdukarna mina vänner, minns ni? Vår kärlek till Smith blev starkare än någonsin.

Soft fredag vid Skeppartorp

Det är så härligt att man kan åka tio minuter hemifrån eller 20 minuter direkt från jobbet som jag gjorde i fredags och hamna på en sån här plats. Ett barn och en farbror var de enda som var där samtidigt som oss och på den stora platsen störde det inte direkt. Jag åkte direkt från jobbet, köpte bara en dricka och lite godis på vägen ut. Rocker drack mälarvatten, jag lyssnade på ljudbok och bara njöt. Det är för såna här tillfällen man ska ha picnicfilten i bilen.

Jofa recomendar

På Indiska just nu säljer de denna Buddha och en annan vit Buddha för 99.50, det är sk trädgårdsprydnader enligt dem men de går ju självklart att placera var som. Passa på innan de tar slut.

Presentkortsshopping

På Indiska köpte jag dessa två godbitar
På Åhléns dessa sköna sandals
Plus nya sommarleggings och förra veckan handlade jag brun utan sol, mascara och lite annat på Kicks, så härligt med presentkort!

Sex and the city countdown 5 days to go

Double up! Det här är ju oxå what it is all about, sex och kläder!

Mina läsvanor, hur är dina?

Som läsare är jag: Skummande, kritisk mot språkbruk, gillar inte att bli skriven på näsan, tar till vara på tänkvärda citat och kommenterar gärna i marginalen

Som bloggare är jag: blandad med ganska många ointressanta inlägg, mycket vardagssaker, mycket fina saker

Senast lästa bok: Nattfåk av Johan Theorin

Senast påbörjade bok: Just kids om och av Patti Smith

Senast köpta bok/böcker: Hmmm köper inte så många, får av mamma och lyssnar på ljudbok

Favoritdeckarförfattare: Henning Mankell, Mari Jungstedt, Mons Kallentoft

Jag läser allt av:
Linda Skugge och Jonas Gardell

Jag läser helst inte (genre/författare): Chiclit och scifi

Vid hyllan för fackböcker letar jag:
Musik, konst och inredning

Förutom svenska läser jag gärna: Om bokens originalspråk är engelska läser jag den gärna så, vid biografier är det ett MÅSTE, har läst nån norsk bok

Högst upp i min att-läsa-hög just nu ligger: Cigarett av Per Hagman ligger på vänt på ljudbokslistan

Högst upp på min bok-önskelista-just nu står: Fick precis en hög med böcker i födelsedagspresent

När jag går på antikvariat letar jag alltid: Konstböcker eller böcker om legender

Rockers nya kompis Sixten

Sixten är en bladning av typ papillon och chihuahua tror jag, en kaxig liten krabat i varje fall :)
Tulo mellan knäna, det har jag lärt honom

Barnet i Jerry Maguire

Barn i filmer, speciellt, amerikanske är oftast otroligt obehagliga. Lillgamla och snusförnuftiga och otroligt regisserade. Men den lilla killen i Jerry maguire, han får nog fan alla på fall. Konstigt nog har han blivit stor ;) Jonathan Lipnicki heter han och är lite lik Jamie Oliver nu tycker jag. Har ni någon favorit? Förutom typ alla Astrid Lindgrens figurer. (Utom Stina och Pelle)
jonathanlipnickithekidfromJerryMagu.jpg image by chestermcmaster

Varsågod och sitt

På brokig pall från Åhléns som kommer säljas i höst. Love.

12:34

Nästan varje dag, även när jag är ledig, kollar jag på klockan exakt kl 12:34, meaning?

Sex and the city 7 days to go

this is what it's all about...

Pepp!

Om exakt en vecka dinerar jag med high heeled ladies på Grill innan vi haltar vidare till premiären av Sex and the city 2! Nu börjar nedräkningen så låt tårarna flöda, skratten klinga, nostalgierna ta över er.
Let the count down begin....

Marilyn är klar!

Här blöder hon fortfarande lite men ni ska få en annan bild sen, jag är så nöjd!

...

Kents farmor dog igår, han var därför tvungen att åka till Norge imorse. Självklart är det tråkigt att hon dog men hon var 87 år och sjuk och hon fick somna in med barnen runt sig. Men det blir ändå ledsamt. I Norge har de bisittelse, man sitter med den döda i ett kapellrum, och så begravs de snabbt, inom en vecka. Så därför var han tvungen att åka nu. Det kändes väldigt tungt för oss båda. Egentligen ska vi inte ses förrän i Göteborg 16 juni, men det är lite för länge så vi får se hur vi gör innan dess.
Det är jobbigt att det är samma punkt som berörs inombords, att vi igår satt och pratade om allt som hänt Morten, om hur Kent känt det i helgen när han var på Mortens minneskonsert. Och sen det här, blir liksom lite kaka på kaka.
Det finns inget man kan säga eller göra annat än att ta hand om de runt er som ni älskar och ta till vara på dagarna och livet.

Mina vackra vänner

lördagen porträtterad av denna underbara donna
jag håller till vid vinet
glada gunsi
coola erkan
mother to be helen
coola catta
malin och karo fångade i ett skratt

Vårlik

Jag har gillat alla dessa böcker om Malin Fors, polisen i Linköping. Så även denna, en bomb sprängs på stora torget och alltifrån terrorism till mc-gäng avhandlas. Två småflickor dödas i sprängningen men inte kan de ha med saken att göra? Malins liv börjar reda ut sig och är inne på en annan vända än i de tidigare böckerna.

Balkonghäng

Vi har ingen kvällssol på balkongen så det blir lite kyligt när man sitter still, men ändock härligt!
The view, häromdagen såg jag ekorrar leka i träden när jag gick upp på morgonen

En vacker vårpromenad

Vackra godingar väcker barndomsminnen
Häggen är på väg att slå ut, visst gör det ont när knoppar brister, men så vacker den är och ljuvligt den doftar
Långklänning på korta jag
Kändes jättebra med klänningen, och nya väskan, och nya smycken!

Inbjudningar till min fest

De var så här individuella och fina, inget stort jobb, hittade bara fina papper på Panduro. Älskar Panduro. Älskar papper.

IQtest

tack för den

Sportfiskemässan i Sundsvall

De här tre motiven hade besökarna att välja på när de fick gratis tatueringar utförda av Kent i Normarks monter på mässan. De flesta valde fisken, en valde draget och två valde loggan. Synd var bara att de två lodisarna som valde loggan fick massa gratis kläder och så och blev fotade men tröck också ur sig att de bara gjorde det för att det var gratis, inte för att de fiskade..... Norrländska bönder alltså, de verkade inte intresserade av skötseln av gadden och de hade hemmagjorda sedan tidigare.
Kvällen innan öppning
På 7 minuter blev vi fullbokade

Norges nationaldag

Rubriken har ingenting med tjejen på bilden att göra.....
Bär mina nya smycken idag tillsammans med min nya långklänning eftersom dagsljuset reflekteras bländande starkt i mina vita bens hud.

Grillfest till mina 26 levnadsårs ära

Barfota kunde man vara i värmen!
Jade Jagger!
Världens godaste brasilianska chokladbollar som Nayra gjort till oss!
Gula girls!
God sommaröl
Cattis provade mina Sonia, det var lite komiskt
Den jätteroliga adoptivfamiljen
Nya örhängena från Lollo
Melon till frulle dagen efter

Det är en skön känsla att torka bänken på royalistiskt vis


Att fylla 26 år!

Det började redan på fredagen, dagen innan, farmor och farfar hämtades och vi var i Nibble och grillade och mumsade äppelkaka och jag fick bästa presenterna i världen! Bla presentkort på Indiska och Kicks och gott mangote från Indiska. Jag vet redan vad jag ska inhandla idag på Kicks. Jag fick en hög med böcker också, det ska jag dela med mig av sen. En jättemysig kväll var det och jag lade mig ganska exakt 00.00, då ringde Kent och grattade.
För den goda, sega äppelkakan behövs
1 ägg och 2 dl socker som vispas samman, tillsätt 1 dl smält smör 2 dl vetemjöl och 1 tsk vardera av bakpulver och vaniljsocker. Lägg smeten i form med löstagbar kant, täck med 2 skivade äpplen, pudra över kanel. 45 minuter i 175gradig ugn gör den seg i kanterna och lite knäckaktig. Underbart god! Du kan med fördel addera 1 droppe bittermandelessens till smeten.
Vi grillade älgrostbiff och åt den med fransk potatissallad med mammas goda dressing.
Jag vaknade tidigt på min 26årsdag till solsken. Är det en effekt av ålder tro? I bara t-shirt och barbent kunde man sitta ute i Nibble och äta frukost med mor, syster, DN och fransos, lovely! (Observera att bakre mackan är en macka och inte en planka i bordet)
Vi solade hela förmiddagen och det var riktigt riktigt varmt!
Sen åt vi lunch, strutschorizo!
Pappa hade hissat flaggan för mig!
Jag fick dessa stolsdynor till balkongen, perfekta färger!
Av farmor fick jag en älskvärd Bougainvilla och tidigare har jag fått den här stora fina Mårbackan av mamma. Nu har jag även en jordgubbsplanta på  balkongen som Malin kom med. Väntar på smarrig skörd!
Så här fina påsar låg mina paket i, men aldrig vågade jag tro....
Underbar väska och klänning från Desigual! Vet ni att de har öppnat en butik i Täby C? Och i Indiskapåsen låg.... Jade Jaggers underbara mönstrade tunika! Jag hade på mig den på festen på kvällen, ni ska få se :)
Av Lojsan fick jag dessa fina örhängena som matchade Jade perfekt
Vacker anteckningsbok och väskan från mamma och pappa, härligt härligt fat från Soffan och en smarrig parmesankrydda att blanda med olja eller göra massa annat gott med, fina örhängen från Veira, fin vas från Cattis i så fina matchande färger och jag blev så glad för allting som är hundra procent jag!
Sen kom älsklingen hem med dessa vackra smycken från fjärran Tibet och Bali. Jag dog, alla presenter var bäst!

Rolling stones covers!

Det är nåt speciellt med vinylskivor, lyssnandet blir mer aktivt som System of a down sa när de släppte sin tvådelade skiva istället för ett dubbelalbum. Deras musik lämpar sig ju inte direkt för vinylens raspiga nål. Men men back to the point, det alltid så stilbildande bästa bandet Rolling stones har några av världens bästta omslag. Sticky och Some girls är mina absoluta favoriter! Ni har väl inte missat ramarna där man sätter in ett vinylfodral och låter det vara ett utbytbart motiv. Hos päronen i Nibble är det just nu Tattoo you som sitter uppe. Det ser ni här.
stones.jpg image by Mr_Nadeau

Idag fyller jag 26 år!

Dagen har börjat underbart och kommer fortsätta likaså! Igår grillade vi i Nibble med familjen och jag fick massa fina och bra presenter! Idag lyser solen starkt och värmen är kontinental! Imorgon får ni bilder på alla härligheter och även från den kommande kvällen som går av stapeln på min balkong i vackra vänners underbara sällskap!
Jag firar mig själv med en av de bästa låtarna i världen! Love u all!

love


Otroligt

Närapå obehagligt begåvat, en liten snorunge liksom, lätt bättre än det gnälliga originalet

Legendarer

Rolling Stone är ett ständigt aktuellt magasin. Deras omslag har prytts av de största stjärnorna genom tiderna sedan det första numret kom ut 1967 med John Lennon på framsidan. Nedan följer några av mina största idoler.
brad-pitt-rolling-stone-cover-12/10/08-1.jpg

Tjohoo lediga torsdag!

Började med en rejäl sovmorgon, väcktes av Kent på telefon vid elva. Pga min akuta trötthet när jag kom hem igår (sov 19.00-24.00) hade jag inte ätit någon middag så jag började med en frukost på tinade köttbullar, morot och vitkål. Kollade på Barna i bullerbyn, skitbra! Kändes typ som julledigt. Sen promenerade jag med Rocker i den förvånansvärda värmen. Mötte upp Tonie och Jerry på kondis och fikade under körsbärsblom. Det finns inte mycket som är vackrare än det.
Sedan handlade jag på Ica, allt jag behöver till festen på lördag. Grönt och härligt i kylen!
Ikväll kommer Lollo och Nilla hit på kvällshäng. Love.

Jag älskade honom

Jag har läst den tunna boken, som inte var lika bra som Tillsammans är man mindre ensam. Filmen var inte heller lika bra. Chloe åker med sin svärfar Pierre till en semesterstuga och sörjer sin man, tillika Pierres son, som lämnat henne med de två små döttrarna. Pierre börjar berätta om sitt livs kärlek som är en annan kvinna än den fru han hela tiden levt med. Det är en fin och stark kärlekshistoria som gör en man till ett gråtande barn.
Ganska bra film.

August

Oj oj oj vad jag rekommenderar den här filmen om August Strindberg! Egentligen är det en miniserie i två delar som sändes julen 2007 tror jag det var. Man kan hyra den och i rollerna ses Jonas Karlsson som August Strindberg, Jakob Eklund, Stina Ekblad, Börje Ahlstedt, Dan Ekborg, Peter Haber, Örjan Ramberg, Johan Rabaeus och Ingela Olsson.
Stjärnspäckat, välspelat, roligt och autentiskt. Något jag först blev besviken på men sedan började gilla är bakgrunderna till de scener som utspelar sig i Stockholm. Det är alltid kul att se det gamla Stockholm och vi har ju så mycket välbevarade områden så de får spela en central roll i filmen. Men när det är större vyer det handlar om i bakgrunden då är det målat, vilket är en cool och säregen grej men jag saknar ändå miljöerna.
Men det är klart vad är Augusts norra Drottninggatan idag jämfört med 1800-talets slut? Ingenting förutom hans citat präntade i marken.
Se den och njut!

Driving around in my car

Det bor en folkabuss på min fläkt

Hur en vårdag kan se ut

Den börjar med morgonpromenad
Man kan ha färgglada kläder och vara barfota i skorna!
Solen lyser i skogen när man kommer hem, men bara på ena sidan når den fram
Sommarfärger i middagen med bästa tjejerna! Och en promenad hem från Carolina i en fortfarande ok temperatur.

Jofa recomendar

PICKNICKPLÄD 130X170 CMPicnicpläd från Rusta. Ovansida i fleece och undersida i ett plastigt foliemateriel. Vi har haft sådan när vi varit på festival och ute med kanoten. Och de är verkligen bra att ha med sig, man blir inte det minsta blöt om gräset är lite fuktigt, man kan torka av undersidan och de är små när man viker ihop dem. Just nu finns dessa färger och mönster på Rusta för ynka 79spänn. Då kan man slänga den när sommaren är över.

Jofa recomendar

Apoliva Hårkur för skadat hårInte min stil att köpa en skönhetsprodukt på Apoteket men den här var riktigt bra. 31 kronor kostar den! Inget är ju så billigt now a days. Och jag gillar den! Den uträttar inga mirakel men för ett vanligt hår är den mjuk och härlig. Jag är nöjd. Btw gillar jag verkligen de nya apoteken, konkurrrensen tvingar fram bra urval, supertrevlig och proffsig personal och det bästa stället hittills är enligt mig Doc Morris i Sollentuna centrum. Sen är det så skönt att det ska öppna ett apotek vid Ica format, då slipper man jäkta in i ett centrum. Och så är det underbart att det finns värktabletter i mataffärerna och på macken, verkligen Sovjet över det systemet vi hade förut. Välkommen till nya tider! 
Body LotionBody lotion från Yvonne Ryding, dryg skön kräm som då utjämnar priset som just nu ligger på extrapris 199kr. Ett litet minus för den starka starka doften om man är känslig. Det jag rekommenderar ännu mer är handkrämen, 129 kr kostar den och bär även den en ganska stark doft. Men härlig handkräm!Caring Hand Cream
Några bilder från helgen

Dock inte det minsta relaterade till mässan... Vi var ute en kväll på Bishop arms och drack whisky i ett jättemysigt rum. Tommy Körberg var oxå där ;) synd bara att servicen var seg och ointresserad som så ofta på landet.Jag vill ha ett bibliotek!

Dubbla regnbågar när jag åkte hem

Det var en bra biltur

Majmånad

Jag kan inte tro att jag fyller år redan på lördag och att halva maj då har gått. Förra veckan började ju liksom Maj och efter denna korta arbetsvecka är halva förbi. Tiden formligen flyger iväg och det går väl bra det så länge den är fylld med trevligheter. Men jag skulle vilja att träd och buskar var limegröna och stog i blom, det är ju grejen på med våren. Just nu ser det ut som november utanför mitt kontor.
Uppdatering detta skrev jag igår, men idag lyser ju solen härligt och jag är barfota i mina ballerina för det kändes så härligt. Det ger en illusion av vita strumpor men det bjuder jag på. 

Ikväll Desperate!
Imorrn lugn arbetsdag
Torsdag ledig!
Fredag jobba hemifrån och fira födelsedag
Lördag Fylla år och firas!
Söndag Kent kommer hem
Nästa vecka ultrakos med norrman och fransos
Nästa helg bil-jippo i Enköping, liveband och kuligheter
Så kan en majmånad fördrivas

Tillägg önskelista

Jade Jaggers underbara kollektion på Indiska bjuder på många godbitar
jag är sugen på den här tunikan eller den helsvarta, armbanden, tallrikarna, ljuslyktan och så självklart älskar man hängmattan. Och Jade. Och hennes efternamn....
Jade Jagger for INDISKA Jade Jagger for INDISKA Jade Jagger for INDISKAJade Jagger for INDISKA

Galen helg

Men nu är den över, vi plockade ihop all utrustning igår och begav oss åt varsitt håll när mässan stängt vid fem. Jag ska lägga upp lite bilder sen men kan bara meddela nu att vi hängt med världens skönast och roligaste snubbar. Ett trevligt och generöst gäng och vi har haft jättekul. Nu är jag supersugen på att fiska och passerade så många fina vatten igår på hemvägen.
PS Jag är rädd för lantisar och bönder i Norrland, nu mer än tidigare

Last day in Sundsvall

Nu kör vi igång igen! Båttur med middag, livemusik och mycket sprit igår, sen mötte vi två av mina kollegor på stan och roade ner lite på drycken. Tidig morgon i dag igen och sen ska man ju köra hela vägen hem. Än så länge har helgen varit underbar! Bättre än en helg i Paris :)


Rapport från sundsvall

VI HAR HUNNIT MED SEX TATUERINGAR, IGÅR LÅG JAG PÅ HOTELLRUMMET ETT PAR TIMMAR OCH DRACK VIN. SEMESTER VA?! SEN KÆKADE VI OCH DRACK WHISKY MED TOMMY KØBERG. ELLER JA, HAN VAR VID BORDET BREDVID. HAN DRACK RAMLØSA. IKVÆLL BLIR DET MIDDAG FØR ALLA UTSTÆLLARE PÅ EN BÅT, DET SKA BLI KUL! SOLEN SKINER HÆR OCH JAG HOPPAS KUNNA SMITA UT PÅ PROMENAD SEN. HOPPAS NI ALLA HAR EN BRA HELHHELG!

Fiskemässa hela helgen

Här är jag i helgen, fast just nu är jag på ett hotellrun mittemot mässan. Har inte så mkt att berätta ännu förutom att det känns kul och spännande och alla är snälla!
Kent ska alltså tatuera tre olika fiskmotiv i Nordmarks bås. Tatueringarna är gratis (Kent får pröjs av Nordmark) så vi förväntar oss en hel del att göra.
Hörs imorrn mina fiskyngel!

Men lägg av, Drömhuset att flytta in i nu!

På stärt, med deras prylar nunununu!
Drömhus
Man ser troliga spår efter en stylist men det gör inget, för man ser ju Raja, Turquoise, och andra underbara härligheter man bara älskar. Oxå pool, bastu, sjötomt på det. Jag har aldrig sett något som slår detta. Aldrig!

This is my video - and it sucks!

Jag gillade henne redan vid första Bonnie Raittonen på Idolaudition. Och jag tycker den här låten är bra, om den har en chans i Eurovision låter jag vara osagt från mitt håll för jag har ingen koll. Men den här videon e katatrof! Konstig sminkning, konstiga miner, sitta i ett kaklat rum, larva i en skola, whY??!! Delen på spåren är bra. Jag hörde henne på Mix megapol imorse, hon sjöng så vackert och fint och hon är verkligen duktig.

Fint i Nibble

Det är så skönt att komma hem till mamma och pappa nuförtiden, när spånparketten är borta och i stort sett allt är färdigställt, varmt, härligt och jättesnyggt!
Loungen
Fint skåp från Baazar
Myspys
Resesamling
Pappa och Rocker hänger

Amy Butler

Amy - Daisy Chain Pressed Flowers - TurquoiseAmy - Daisy Chain Clematis - TurquoiseAmy - Midwest Nouveau Trees - MossAmy Butler - Daisy Chain - Dandelion field - GREYAmy - Daisy Chain Clematis - ForestAmy - Daisy Chain Deco Rose - Navy
Amy Butler - Garden maze SKYFlanell: Retrotyg-Valori Wells-flanellAmy - Lotus Clay Geishafans
Ni kan hitta dem på Broarne

Desperata tokigheter

Igår blev det ingen gemensamma Desperate för min del för jag skulle på styrelsemöte och blandade anledningar gjorde att vi alla såg det på varsitt håll. När min tisdagsruitn ändrades på det sättet gjorde det att jag helt glömde bort Desperate! Jag kom hem halv tio och gick direkt ut med Rocker, hade inte en tanke på vad jag missat. Sen köpte jag avsnittet på Kanal5.se och lade mig i sängen för att titta, såg ungefär en minut innan jag förstod att jag tittade på nästa veckas avsnitt! Fick PANIK! Stängde snabbt ner och var tuvngen att göra om hela kortköpsproceduren för kvällens avsnitt. Men då visste jag ju redan vem som var mördaren och att bröllopet ställdes in för det hann jag se i det andra avsnittet. Men men, jag kollade ändå på både det första.... och sen det andra! Var ju tvungen! Men jag ser ändå fram emot nästa tisdagshäng med tjejerna för jag har inte gjort det på två gånger nu!
Och då ska jag försöka att inte avslöja vad som händer i avsnittet....!

Något fint för Rocker


Måndagshäng

Soffi och Alli kom över och vi slängde ihop en middag av blandade rester. Alicia lekte med Rocker och gav honom godis. Vi fikade lite smarrigt oxå. Och det var en underbart mysig måndagkväll!

Fint från Broarne

Härliga prylar från Broarne, allt från soliga, roliga plastprylar från bla Rice, och även ljuv keramik från dito märke. Även om Rice är ett bra skäl i sig finns det många anlednignar att surfa in på den här farliga sidan.
images/uploads/koket/retro_love.jpgAssiett - RETRO - GraceGreen Gate melamin assiett - Sylvia WhiteAssiett - RETRO - Fjärilar5 st micro-plastkarotter PastellTermosar från RICEÄggklocka från RICE - lila
RICE Italiensk porslinsskål - Aubergine - litenRICE Italiensk porslinsskål - Mint- StorRICE Italiensk lattemugg - JadeRICE Lunchtallrik JADE
RICE ugnsform JADE litenPip studio - Kanna stor - Shabby chic - bluePip studio - Tallrik Early bird - 21 cm - BluePip studio - Assiett Rose - 17.5 cm - BluePip studio - Sopptallrik Rose - 21.5 cm - BluePip studio - sockerskål - Ribbon rose - Khaki
Tygklädda bokstäverZinkbox - med siffror
images/uploads/Tradgard/tralada_liten_3.jpg
Broarne

List of the day

Humör: Bra, vill jobba på så veckan går fort tills jag ska iväg
Gjort: Klappat Rocker, åkt till jobbet, hostat en hel del, ätit gröt
Planer: Nja, inte så värst mycket spännande, jobba, åka till apoteket, färga håret, kanske ha tvättstugan, packa lite inför helgen i Sundsvall
Ser på: Zigenarna som slagit läger med risiga husvagnar på parkeringen mittemot jobbet, skabbigt!
Lyssnar på: Tangentbordsknatter, telefoner som ringer
Läser: Mail 
Dricker: Vatten ur min vattentornetflaska
Äter: Har ätit en skål havregrynsgröt
Bästa: Att jag ska jobba fyra dagar och sedan möta min älskling
Sämsta: Att jag hostar och ät trött i ögonen
Barn: Nej idag är det barnfritt här
Väder: Blå himmel men som så många andra dagar en rätt segstartad vår
Hur mår ni idag mina små havrekuddar?

Musiklistor

Älskar VH1, har nästan alltid på det i bakgrunden förutom när det är Indie eller Souldax. Häromdagen när jag var sjuk kollade jag en nedräkning på världens bästa album. När man är nere på topp tio kan man ju börja gissa hur topp tre kommer se ut. Jag och Kent brukar hoppas och hålla på våra favoriter men den här gången fick jag gissa själv. Man slås av hur otroligt mycket grym musik det finns. När dessa låtar har spelats undra man vad fan som kan komma på första plats. Zeppelin- Black dog, Jimi Hendrix - Hey joe, Stones - Gimmie shelter, Clash - London calling, Guns - Sweet child of mine, Michael Jackson - Thriller, Nirvana - In bloom
Detta är verkligen som en lista över mina favoritlåtar all time high. Förutom Michael Jackson då, men jag ser ju absolut storheten i plattan Thriller som oxå är världens mest sålda platta, upp mot 105 miljoner ex har den sålt. Ofantligt mycket.
Vann gjorde Pink floyd med Money. Och jag förstår.
Best of the best kommer här nedan

Härlig liten grej

Stella Solid Perfume Necklace
Ett läckert halsband med en krämparfym i berlocken. Säljs endast på Sephora.

Kompishäng och livet på loppis

Min sovfrisyr sedan två nätter tillbaka fick följa med ut, jag måste färga håret igen, blätråkigt
Lollo var hemma på blixtvisit och tillsammans med Helen och vildhundarna lagade vi en suoerb middag, tomatsallad, klyftpotatis, majs, halloumi, vitlöksbröd och grillad kyckling
Imorse när jag vaknade låg Rocker och solade sig i all sin glans, vi packade ihop oss och fikade med Lollo och Gunilla på en kylig men småsolig uteservering.
sen åke jag på loppis där mamma och Eva bestämt sg för att sälja lite utrensade prylar. Det var lite som att se sin barndom på ett bord, fina bilglasen jag och Prillan brukade dricka ur på helgerna, några gamla tavlor, ljusstakar och porslin som alltid funnits hemma. Jag hade oxå bidragit med en del grejer och tjänade 225 kronor utan att lyfta ett finger. Tyvärr var det väldigt lite folk där idag men mamma blev av med de flesta större grejerna och det som inte blev sålt skänkte de till de som håller i loppisen, de sorterar ut och säljer och kör kläderna till Afrika. Alla är vinnare i slutändan och det finns mer plats i mamma och pappas garage.

Barnkalas för en 31åring

Alex fyllde år och det firades på deras nylagda altan med massa goda korvar på grillen och somrig jordgubbstårta. Vi var många vuxna och många knoddar och en helnöjd Rocker som fick massor av uppmärksamhet och snodde åt sig en hel del korvbitar. Tyvärr blev det inga bilder på födelsedagsbarnet själv är på den smarriga tårtan men det hittar ni nog så småningom hos Sofie jag ser fram emot fler sommarkvällar på den tomten
jag gjorde ett litet smakpaket till ALex
LeilaSofie
Malin och Alicia hade matchande tröjor och Rocker ville gosa med båda
jag gav Alicia ett litet förkläde från Bruka som hon kan ha när hon hjälper mamma i köket
Polarna med sina rosa stolar
Knäbarn med festisar och korvar
en grym guacamole med hemlig ingrediens (koriander)
alla gillar korv va

Mårbackapelargon

från Ulriksdal, fick av bästa mamma

Gaga och Skarsgård

älska videon, hata låten! Hon är drottningen av popen just nu, och jag tror hon sitter tämligen ohotad på den tronen. Hon får Beyonce att släppa loss, hon och Jonas Åkerlund borde gå hand i hand livet ut. Varje video hon gör är som en minimovie proppade av coola outfits, freakade idéer och massa inspiration. Modern underhållning inklämd på 3-4 minuter.
Sen att musiken är i en klass som föga intresserar mig, det gör liksom ingenting, det är inte plågsamt dåligt, hon har iaf en riktig pipa. Det är trist att jag missar konserterna nästa helg.
Älskar musse-outfiten!
Alexander är vår grymmaste export på senare tid, han bär upp syrénlila strumpor i videon ;)
känns som Hundtricket är ljusår bort, men vi älskar honom bara mer för var filmruta vi ser.

RSS 2.0
Stockholmare som hamnat på den norska landsbygden utanför Trondheim för kärlekens skull.
Vi har tidigare bott i Spanien, på Island och i Stockholm.

Med oss har vi Rocker, en fransk bulldog i sina bästa år och Astor, född 6 september 2013!