Babyshower för Helen

På självaste Mors dag kidnappade jag och Lollo den oanande Helen för en promenix, sen gick vi upp till mig och där väntade alla Helles tjejkompisar, en presentkorg till henne och bebben, massa fika och en glad stämning!
Gosiga saker för bebisen, godsaker och blommor för mamma blev det också.
Snart stod det kladdkaka, muffins och cupcakes framme
Mother to be
Tjejorna var där och sen plingade det på dörren och det var Helens syster Mari som oxå väntar barn. Det är hennes tredje dotter och hon kommer om en månad, Helens barn kommer i augusti.
Alla hade med sig en bild på dem själva som bebis och så fick vi gissa vem som var vem, vi hade köpte en fin skrivbok där alla även fick gissa dag och tid för bebisens ankomst. Det var allt mellan 11 augusti och 3 september!
Alla skrev en liten hälsning i boken och hon fick med sig barnkorten hem. Det var jättekul att planera en sådan överraskning och det var roligt att köpa gulliga barngrejer. Det här var vår första men säkert inte sista Babyshower, barndusch hihi, nästa gång får även Helen vara med och planera. Halva nöjet!
Lollo prövade en sån här, sen fick hon inte av sig den och paniken spreds. Mest i mig hihi... Men hon passar bra!

Mysigt hus

Jag gillar oregelbunden form, det var väldigt romantiskt och nästan lite Villa villerkulla över detta. Inredningen var inte den bästa, man måste bortse från den och man vill gärna slänga upp nån skön tapet här och där. Men jag gillar nivåskillnaderna, många fönster, öppna spisar, och en lyxig spaavdelning med dressingroom.
Här finns det.

Sex and the city 2

Så hur var filmen då? Efter att ha sett alla avsnitt i serien tusen gånger och älskat den första filmen så var detta mest ett kärt återseende. När musiken började spela New York och Carrie började prata på klassiskt manér applåderade hela salongen och de flesta armar hade gåshud. Sen såg jag Jason Lewis namn och svimmade nästan. Snyggo!
Filmen var lite tramsig, speciellt på slutet, då blev det lite romantisk komedi/fars av det hela. Men det är ju pga så många anledningar man ser filmen, man ser den ju inte om man inte har följt serien. Stylingen är over the top, totalt överdriven och överflådiga detaljer. And I love it! Om första avsnittet hade varit så stylat hade man nog undrat vad fan de höll på med, Men nu när man känner dem, då är det ju så här det ska vara. Som ni vet utspelar den sig till mestadels i Abu Dhabi, filmat i Marocko. Självklart saknar man New York men är det en stil jag gillar är det den med vattenpipor, stora kuddar, LJUSLYKTOR, brickbord osv, så miljöerna är sköna. Klädkonceptet blir annat i ett land där man inte ska visa så mycket hud. Den som vinner med sina snygga looks i filmen är Miranda, hon blir bara snyggare och snyggare och hittar mer hem i sig själv. När mer av kroppen och huden döljs syns inte lika många ålderstecken heller, de ser man däremot på killarna. Fast Big har en bra kropp för att vara gubbe. En lite jobbig grej är produktplaceringen som är så uppenbar och osnyggt gjord. Så nu har jag analyserat en film som inte har något djup, mening eller tanke. Den är snygg helt enkelt!
Den är såklart sevärd om du är en Sex and the citytjej. Men ettan var bättre.