Inte igår men i Side

Jag och bästa tjejgänget i maj 2004, bara några veckor innan min student. Här kan vi snacka att livet lekte. Mamma, tant Susanne, systerPiff och Jenka och Soffi och jag. I stor turkisk lägenhet. Och jag tror visst att jag är lite brunare än Soffan, hur känns det? Jag kämpade rejält med benbrännan den här semestern eftersom jag skulle ha gul klänning på studenten.

Jofa recomendar

Palmolives aromatherapy deodorant. Jag har använt denna jättelänge och då och då pausat för att använda bl a en ekologisk och parabenfri från Naturally fresh, Rexona, Naturelle, Weleda, Ck one. Ja jag vet den sista är fjortis ;)
Men Palmolives funkar så himla bra för mig, luktar gott och håller mig fräsch. Finns ju lättillgänlig i mataffären. Efter ett tag med samma deo kan man få lite fobi mot just den deon och förknippa den doften med svett. Men det har inte hänt mig med denna.

Redan marinerat

Kött till imorrn. Så ska jag hänga youghurt och gurka på en gång när jag kommer hem imorrn. En krämig, sval och ändå rivig tzatziki. Det kan man inte få nog av. Sen ska jag äta sent och kolla på underbara Helena Josefsson och Brolle i Så ska det låta. Följt av Cat Stevens ( Yusufiblamailama lr va han heter nu ) med Lykke Li. Efter det kollar jag på Rango, Kings speech, Sucker punch eller Get him to the Greek. Samtidigt som jag läser ett stycke och skriver desto fler.
Ja såna fredagsplaner får man ha när man är 26 år. Doftljus och lite rödvin till det, mys med min fransos.
Kollar på Jamie Oliver nu, han lagar mat utomhus, har dragit upp morötter och rödbetor ur jorden och sen direkt upp på bordet. Massa färska örter, blanda med händerna i grov skål och tillaga allt i en utomhusugn. Sommar tack.
Men först limegrön vår med rosa körsbärsträd.

Puss!