En hälsning mitt i sommarenDet är för ljusa vackra sommarnätter och för aktiva dagar för att prioritera bloggning. Hörs en regnig dag!Somnade igen efter tupplurenInte ofta han somnar i min famn längre men det har faktiskt hänt två gånger på en månad nu ♥
Man får njuta av en så rofylld stund

Konsertångest

Ja det var ett jäkla tjat om att missa Plant i  Dalhalla, men när jag läste recensionerna, och inte minst, line upen då ville man bara gräva ned sig. Ett par veckor sedan var Aerosmith i Stockholm, det var inte ens slutsålt, jag hade alltså kunnat gå. Sist de spelade i Sverige var på Sweden Rock som det året krockade med Pernillas student. Och imorgon är det First Aid Kit på Berns. Fatta mysigt att se dem där på en så intim scen! Lyllo My som ska gå! Även de ska spela på magiska Dalhalla under sommaren. Härmed sätter jag upp ett mål att jag ska gå på en stämningsfull konsert på Dalhalla någon gång. Då färdigtjatat för nu. Jag sätter upp ett maybe baby på att se First Aid Kit på Storsjöyran. Och kanske även Prodigy där, inte som godnattmusik en festivalgryning i ett sandstormigt Madrid som för nio år sen liksom. Och kanske Lady Gaga i slutet av september? Art pop i Oslo. Tjejhelg ja tack.
 
 
 
 
Är i alla fall fortfarande äckligt lyrisk över Rolling Stones. Tack.
 

Nya hobbiesPutta igen dörrar, resa sig mot allt, gärna häva sig på Rocker samt dra i hans halsband. Skor skor skor. Dra fram, smaka på, kasta omkring. Dra ner duken från bordet. Rota fram saker ur väskan. Dra i blomblad. Äta jord. Öppna skåp och lådor. Tugga på zinksalvan. Snurra på hjulen på Dantes ena cykel. Klättra in i öppna spisens sot. Leka med vedstapeln. Krypa in mellan möbler där det är jättetrångt. Plaska i vattnet. Läsa (smaka) på sina gratulationskort. Hamra på vinskåpets glasdörr. Resa sig mot toastolen. Dra ut papper från rullen. Krypa in i duschen och smaka på golvskrapan.

Le stort när man ropar Nej!

Klappa händerna.


Och leka med de stora grabbarna.
Samt kusinen DanteFrån kalla vindar tillbaka till hetta
Filuris har vaknat halv sju-sju igår och idag, men sen har mamma och pappa stigit upp och jag har fått sovmorgon! Skönt och lyxigt!

Idag är det skitfint väder och jättevarmt igen. Jag ska ha nåt nytt plagg från igår när jag ska till Nuthouse.

Nu ska mamma och pappa ut på hoj och jag ska duscha.

Ha en skön söndag!
Dalhalla eller Nibble

Ikväll spelar Robert Plant på Dalhalla. Vill inte ens tänka på hur plågsamt det känns för mig. Speciellt efter sista tidens superba recensioner. Jag lutar mig tillbaka och lyssnar på First Aid Kit blandat med barnskrik och nordanvinden som blåser bort eventuell solvärme utanför.
 
 
 

Poco loco

Astor blir bara mer stor och rolig för var dag som går Och sover bättre och bättre (förutom inatt då ena tanden orsakade kaos och skrik från halv ett till halv sju). Han reser sig mot allt nu och står i flera minuter utan problem, han gick ett halvt varv runt bordet häromdagen och han säger faktiskt pappa!
 
 
Jag prövar äta yoghurt med två tiggare nedanför mig. Fick dela med mig till slut.
 
 
Han är en galning i sin gåvagn och kör över allt och allas fötter.
 
Softade i gräset i Societetsparken i Norrtälje
 
Mellan stå, gå, och sov saknar vi pappa så klart!!!

Indiska drömmar

Fick ett generöst presentkort på Indiska av mina kompisar när jag fyllde år. Välbehövligt efter graviditet och amningstid med lite nya kläder. Det blev några skjortklänningar, en svart klänning man kan ha i alla tillfällen, en retrodrömklänning med prickar, ett par colla brallor och ett linne. Självklart slank två ljus och ett paket servetter ned också. Provade typ femton plagg!
 
 
Och så är det ju så att Indiska alltid levererar! Ville som vanligt köpa allt jag såg.
 
 

Mosterlove ♥♡♥
We're on a holiday

Hooligans holiday
 

Gräsänka i värmen

Jag och Astor och Rocker är kvar hos mamma och pappa medan Kent har åkt till Lillehammer. Han ska jobba där i två veckor som bartender på Franks restaurang när de ska ha ett mångmiljonarrangemang. 
Här steker solen och vi ska strax till Dante och Pernilla och bada plaskbalja utomhus. Skönt för de små!
 
Vi har hunnit med mysfikan, familjemiddagar, promenader, Custom bike show, punkkonsert, födelsedagsshopping, gudbarnshäng med mera med mera, och mer kommer det bli!
 
Och är inte nästa framtand på väg tro? Jo den är väl typ det. Den första kom efter en skrikdag förra veckan.

Tand och TranebergKiddovich var så sur igår (och har rasat på nätterna) så fyndade jag på eftermiddagen en framtand uppe! Två tänder på ett par dagar, inte konstigt att humöret inte varit på topp.
Vet dock inte om rödvin hjälper?

Igår var vi hos Louise, i hennes nya fina lägenhet där hon bjöd på Lollosallad och jag mådde bra! Sen gick vi solig promenad längs vattnet och det var så fint!
Idag blev det lite hetshets runtrunt med farmor som hjälp när jag var tvungen att ta Rocker till veterinären för han har en rispa på ögat igen :(
Sen mötte jag upp Kent och vi köpte lite secondhand till Astor. Fint billigt, en god gärning för pengarnas ändamål samt besparat miljön :)

Nu slappar jag med den här killenSen sist
Konfirmation, Oslo, barnvakt, restaurang, Rolling Stones, fest, bilresa, mathandling, kusinhäng, firande, trädgård, gårdsmarknad, alkohol, grillat, fågelfika.
Sommar.
Astors natthat.
RSS 2.0
Stockholmare som hamnat på den norska landsbygden utanför Trondheim för kärlekens skull.
Vi har tidigare bott i Spanien, på Island och i Stockholm.

Med oss har vi Rocker, en fransk bulldog i sina bästa år och Astor, född 6 september 2013!