Idag ska vi träffa Dante!

Så himla spännande, jag längtar efter att få krama Pernilla och efter att hålla den lilla klumpen. Jag liksom fysiskt längtar!
Pratade med dem sent igårkväll och de mådde så bra och hade ett så bra rum på bb, han ammar och sover och verkar nöjd med livets första dygn.
Tack för gratulationerna!

Moster!

Inatt blev jag äntligen moster till lilla Dante Adam, 52 cm 3550 g, en minikopia av sin far.
Pernilla ringde mig i torsdagsmorse och jag hade redan väskan packad och körde ner till dem. Sen var vi på bb tre gånger och tredje gången gillt!
Igårkväll var vi otroligt spända och sedan lätt nervösa vi som satt och väntade, men efter ganska exakt tre dygn sen första värken tittade han ut. Allt som allt tog det väl cirka tolv timmar. Alla tre mår bra och vi hoppas på att kunne besöka dem redan ikväll, men annars imorrn. Beroende på när de kommer till bb-hotellet.
Mycket känslor har det varit och fler lär det bli när man håller krabaten i famnen första gången, ens eget kött och blod!
Sån underbar lycka här i Nibble idag, flaggan hissades och det har telefonerats och smserats runt till släkt och vänner! Och solen lyser på Dantes första dag!