Det har snöat

Alltså det är bara litegrann, men det får vara nog nu! Nu får våren komma! Känns avlägset att man för en vecka sen satt i klänning utan kofta och drack öl i solen. Det blir ju bara blött här mednollgradigt och pyttelite snö, så försvinner det under några dagar regn och blåst, och sen börjas det om igen. Imorrn är det 1 april, då ska våren komma! Det bestämmer jag!
Vilken god middag vi hade igår, jag var så nöjd med min matlagning, hjortköttet är verkligen tacksamt att jobba med, allt blir liksom bra med det!
Nu åker vi till Bakken, tillbaka på måndagkväll, hörs då! Ha en fin helg!

Snabbt, gott, enkelt, nyttigt, mättande, billigt, snyggt

Bättre än så blir det inte va? Det är i alla fall vad en bönsallad är för mig, och det är den bästa snabbmaten jag vet. Blanda ett par konserver med blandade bönor/matvete/kikärtor. Blanda i hackad lök, tomat, gurka, valfri sallad, dressa med lime, olivolja, grovsalt, persilja och peppar och paprikakrydda. Koka cous cous, matvete, bulgur eller quinoa för att dryga ut salladen ännu mer. eller blanda ner valfria linser, antingen kokar du eller köper färdiga på tetra.
Det här passar till allt, kött, korv, fisk, kyckling. Pimpa genom att skära ner en god lufttorkad skinka eller bresaola, fetaost, mango, kokt ägg, avocado eller vad du nu har hemma.
Servera gärna turkisk youghurt till, smaksatt eller naturell.