Fredlig klädsel

Vill ha i julklapp! Såg på True talent att Pernilla Andersson hade en klänning med ett peacemärke som cutout i ryggen, superfint! Någon som vet var man hittar en sån?

Så mycket bättre

Såg första avsnittet igår och det var mysigt. Lokalen är fortfarande den mest underbara, förutom de nya metalliska lamporna bakom huvudpersonen. Tomas Ledin tyckte jag först kändes som ett tråkigt svenneval. Men ändrade mig ganska snabbt när hans karriär gicks igenom, hans låtar har ju liksom alltid varit där, genom barndomen och uppväxten. Och han drog igång Rocktåget.
Han var som en mysig pappa-figur i programmet och tog ett väldigt fint intiativ med pengainsamlingen som gladde både artister, förvånade sommarturister och två barn i Tibet.
Lalehs version var helt underbar, no comments på E-type. Väldigt konstigt. Lena Ph vet jag inte vad hon gör där, sjunger inte bra, känns inte som en stor artist, Mikale Wiehe är kung över dem alla, Eva Dahlgren kommer göra det hon gjorde igår, och göra det bra. Timbuktu kommer bli årets Petter.
Men än så länge känner jag att det var, Så mycket bättre 2010.
Vad tror ni?

Avslappnande helg på Bakken

Vi tog med köttgrytan vi ätit dagen innan, värmde den långsamt på kaminen. Det finns micro. Men när det finns kamin så... Vi mös igår med tända ljus och laddade ned TP till Ipoden, rekommenderas! Satt uppe halva natten och spelade. Sen inatt sov jag inte bra, kände mig typ pigg och uppspelt på nåt sätt. Så vaknade K för hans kudde hade ramlat ner, han kollar på mig och mumlar att han tyckte han hörde röster där nere. Sen vände han sig och fortsatte sova. Saken är att i det här gamla huset kan man höra och se saker. Inget farligt, men det har hänt. Så man vill liksom inte höra såna nattliga kommentarer. Imorse kom han inte ens ihåg det så det var väl bara en dröm. Men ändå.
Dimman låg tät idag, jag vaknade tidigt och somnade tydligen till lite sen när jag satt och läste. Vi högg ner den stora granen, och några fler träd. Vi flyttade båten och PV:n, spikade fast en takplatta, ordnade med tv-antennen, allt med hjälp av Kents pappa och farbror. Jag gjorde planer för var jag vill ha uteplats i sommar...