Cocosbad och en spansk finca

Igår badade jag varmt med cocos och mandeldoft i vattnet, lyssnade på min softalsita på Spotify och läste min braiga bok. Drack rosé ur turkiskt teglas, det är grymt underskattat att dricka vin ur små vanliga dricksglas, bara de inte är för tjocka. Sen kröp jag ned i nybäddat, det är så härligt! Men gud vad varmt det var att sova den här veckan, nu ska det ju tyvärr bli sämre väder, trist till helgen, mina planer går inte ihop med dåligt väder.

När ska vi förresten hyra detta en vecka till det överkomliga priset 8000 kr? Man kan bo 11 personer, parkera tio bilar, bada, grilla, hänga. Det ligger i Mijas, min absoluta favvoplats på Costa del Sol. Läs mer här

Finca hechizo, panoramautsikt, lungt, vackert
Finca hechizo, panoramautsikt, lungt, vackert
Finca hechizo, panoramautsikt, lungt, vackert

Tudeluuuu!

Imorgon ska jag ut och jag hoppas mina nya skor från Nelly har kommit tills dess. På lördag är det fest hos Carolina, temat är rock, min vardag egentligen men jag ska sleaza till mig rejält, med en touch av glamrock! Har gjort en grym playlist, ska driicka Jack och vara med mina underbara vänner!
Vaknade inatt av att larmet hade gått på jobbet, som tur var var det ingen fara, men det är svårt att somna om efter det, speciellt när det är ljust ute och fåglarna kvittrar och man har fått ett sånt stressigt uppvaknande. Har börjat på en till bra bok, vilket flyt jag har med braiga böcker just nu!
Min partner på lördag!!!