Pumpa länsPyntat lite utanför oss. Många barn har varit här ikväll, bjöd på lite choklad och sen frukt. Fick sätta upp en lapp när jag skulle lägga Astor. Vilket tog nästan två timmar. Det var ett av denna dags minus. Övriga saker var - jag sov cirka tre timmar inatt - ont i magen - fint väder men orkade inte gå ut - Rocker välte en tänd stormlykta med lampolja - kokade äppelmos, glömde att vi inte hade några burkar kvar - kunde inte åka iväg till jobbet med papper på kvällen så måste hetsa imorrn på en lördag - ögonen bränner av trötthet och gamla linser.

Lite mer fint utanför oss här, satte upp granslingan häromdagen, det är ju mörkt nu och det är så mysigt.


Bjuder på den här oxå nu i dessa pumptider :)


Ont i magen

Är alltså sjukskriven tills vi åker ner pga en inflammation i magen som är början till magkatarr som är början till magsår.
Hade ont i magen en vecka, i måndags på den trötta dagen urartade det på jobbet och jag fick avbryta och ta mig hem kallsvettig och grågrön i hyn.

Var hos doktorn och har fått medicin samt kostråd typ ät kokt fisk. Nej men äta milt och lite och ofta. Inget surt eller starkt. Väntar på provsvar om det skulle va något annat.

Detta är stressrelaterat och sömnbrist osv osv. Har haft dålig aptit och varit illamående på morgnarna och det har mest blivit juice och kaffe på jobbet. Har haft svårt att varva ner när jag ska sova, trots dödströtthet. Sovit oroligt, drömt mycket mardrömmar.
Och vardagen har fått en stor omställning som är ett litet tetris-pussel.

Men det blir nog bra med vila och medicin nu och sen komma till Nibble-resort.

Har ätit pyttelite nu senaste dagarna, smakfulla saker som vit fralla, ångad fiskkaka med avocado och gurka, pumpa och ingefära kokt i kokosmjölk, risgrynsgröt på mandel- och kokosmjölk. Biola som är en drickyoghurt med bra magbakterier.

Känns så besviket ironiskt att jag som äter ren mat och alltid förespråkar antistress ska få så här. Men bara det att inte sova en hel natt på 1,5 år gör ju sitt.

Sen är det städa/tvätta/diska/plocka/greja/hinna/orka. Ja ni vet. Helst av allt skulle jag bara vilja vara med Astor hela dagarna och vara energifylld för hans skull.
Prövar i alla fall att njuta av det lilla, som höst-halloween på bordet.Vintertid är vakentid

Astor skrek från halv ett till typ morgon. Låg i vår säng och kastade sig omkring. Dreglade och uppenbart tandade. Till slut måste jag ha somnat för jag vaknade med honom tvärs över min kudde - allt nedkissat (bytte lakan igår) och jag själv låg ihopknölad nere i fotändans ena hörn med huvudet utanför kanten...

När vi gick upp och sömndruckna trängdes i badrummet kissade han på golvet.

Nu sitter jag på bussen. Skulle ge allt för att fått vara hemma i mjukisar, slappmysa med lillen ett par timmar och sen ut i det fina vädret. Har bara kofta och sjal, slutet av oktober!

Vitsen med vintertid är att det ska vara ljust på morgonen? Då ska man ju ändå bara in på jobbet, bättre med ljusare eftermiddag/kväll så man kan pröva att fånga lite dagsljus.