Fredag :)

Jag har bakat muffins, gjort äppelmos och ikväll får vi gäster. Då ska det bjudas på helstekt ytterfilé och potatisgratäng. Igår träffade jag och Rocker en annan svensk tjej med en fransk bulldogtjej som Rocker lekte runt med i parken tills de båda var helt leriga. Vi bytte nummer och ska ses med hundarna igen, kul!
Idag är det varmt ute men liksom mörk himmel som gör att man vill tända lamporna inomhus. Jag kanske ska göra ett filmat inlägg från lägenheten så får ni se lite mer. Maria Mena sjunger på Skavlan ikväll, missa inte.
Kram!!!

Helgonet

Jag tycker ju dessa böcker om Hammarbypolisen är jättebra, de bästa svenska deckarna du hittar just nu. Även denna var bra, spännande historia om en man som hittas mördad och han verkar vara ett riktigt helgon, men boken har många vändningar och det är spännande och kul. Vi följer samma polisteam som innan som även de har personliga bitar som vi får följa.

Badrummet

Badrummet är varmt och skönt, med värmeslingor och jättevarmt vatten, men vitt golv ska jag aldrig ha igen på ett badrum. Bara så ni vet! Köpte en liten byrågrej på Jysk, i Norge har man underkläder och handdukar i badrummet så Kent har fått en låda och jag två, inte mer än rättvist va :)
På torktumlaren har jag lite korgar med städ- och tvättgrejer. Fint det ser ut när sladden hänger framför spegeln.
His and hers...
Tur att jag köpt en så fin liten sop när ett stort vitt golv, indianhårig tjej, liten hund och luddig norrman är en dålig ekvation.