Solig septembersöndag i skogen

Premiär för användning av bärsjal idag. Vilken grej! MVG av både bäraren och den burne, den senare slocknade på en gång. Vi är på Bakken och trampade in i skogen. Hittade en gammal skrothög med fynd från svunna tider. Jag ville plocka med mig massa rostiga saker, det blir en annan dag. Vi knöt Rocker vid ett träd för det var massa syltburkar bland skrotet och vi ville inte riskera fransk tass plus eventuellt glassplitter. Plötsligt ser jag nåt vitt i ögonvrån vid Rocker, trodde det var ett får först men det var en stor älghund! Den sniffade på Rocker som reagerade lika otrevligt som han brukar mot andra hundar. Kent ropade bort älghunden men jag hann bli livrädd! Usch.

Vidare i skogen var det varmt och soligt, ingen svamp, ingen älg men massa härlig höst.Att somna om

Smidig kväll och natt inatt, men när man är på landet tycker Astor man ska stiga upp i bondetid. Så vi gjorde det, och somnade om efter nån timme. Just nu är statusen denna.


Jag känner ro i hela kroppen.

Astor tre veckor idagStorlek 50 är tight nu, omöjligt om det finns ben på. Den här insektsbodyn fick vi gratis på Lindex.
Nacken är stark! Blicken är pigg och folk får säga vad de vill men der är inte bara sk gasleenden han delar med sig av. Han ler när vi ler och gossar med honom.
Världens bästa bebis så klart!