En måndag i augusti

Kollade på Fångarna på fortet igår, kände mig som nio år igen men det var faktiskt ganska bra. Alla såg kalla ut, jag läste att inspelningen var kall och täntke då på de stackarna som fick bada där. Inte så skönt kanske. Största skillnaden var att nu kunde man alla gåtor, det var man inte lika bra på sist. De sk kändisarna som var med kunde ju ingen gåta, men så är ju inte sportstjärnor kända för att vara särskilt intelligenta heller. Magnus Samuelsson däremot, så söt, man kan inte låta bli att tycka om honom. Som en bamsebjörn.
Jag tvättade lite igår och K jobbade sent, trist att vakna i natt av regnet och av de ständiga så jävla irriterande kolikskriken. Lite som i gamla lägenheten med skillnaden att då var det två barn, tvillingar, indiska. Hatar dessa skrik. Man kan ju iaf stänga fönstrena o så om man har ett sånt barn.
Står iaf att det ska bli bättre väder till kvällen, det är bra för jag ska ut till Nibble där bästa bästa pappa ska hjälpa mig med bilen. Igår började på två nya böcker efter att ha avslutat en riktig goding. Ni ska snart få veta mer om den. Imorgon tandläkaren.
Zappade över lite till en klassisk tv3 dokumentär igår, Ett halvt ton tonåring (där tyckte de att de var fyndiga). Ungdomar i USA som väger 200-300 kilo. Jag blir så jävla provocerad, mest av deras morsor som behandlar dem som bebisar och låtar dem få äta allt de tittar på. Barnen går inte ens i skolan och de gnäller som fyraåringar i affären. Den värsta snubben som ni ser här nedan, han höll på och opererades och så,m han var 19 och hade blodpropp och svaga organ, han grinade hela tiden för att han hade ont, mamman tvättade honom och tog ut alla känslor över att hon förlorat sin första son på att övergöda denne. Vidrigt! Så när han skulle in på sjukan fick brandkår och ambulans hjälpa till, då ringde hon nån kompis och sa att det var som om de var kändisar, så mycket folk var det där. Sen nästa sekund grinade hon. Idiot! Barnmisshandel, håller barnet inne och helt avstängt från samhället och bara göder det. Så får de vård, det är klart folk har rätt till vård men något så självförvållat och som kostar så mycket pengar hos specialkliniker med specialredskap. Nej nånstans e d bara så så fel.


Boyard eller bojad i sängen?

Kommentera här: