Thaithai julkalender hotellet

Best westerm en stor kedja med hotell världen om. Mina förhoppningar var att det var rent och fräscht men jag trodde att det skulle vara ganska tråkigt. Typ som Scandic. Fast jag sett fina bilder så visste jag inte vad som väntade.
En bred entrétrappa med blommor och vatten runt leder upp till receptionen. Disken är i mörkt trä och längs motsatt vägg står rader med datorer med plattskärmar, en stor bokhylla har massa böcker och tidningar och prydnadssaker. Väggarna är helt vita eller med mörka träribbor på, stora vackra tavlor med ornamentmönster i guld pryder dem. Här finns plats att sitta ned i någon av de många de orientaliska träsofforna, och lägga fötterna på de låga borden. För att komma vidare tar man någon av trapporna, eller en vinklad backe, till vänster finns poolen. Kantad av vita stenar, lagom stor, väldigt varm, en barnpool, en sittdel.
Poolrestaurangen var jättebra, god mat, bra priser såklart. Till hotellet hörde också en superfräsch massagesalong med proffsig och gullig personal. Resten av hotellets personal var alltid närvarande, servade, städade och log.
De många gemensamhetsutrymmena nyttjades frekvent av oss men inte av många andra.
Best western Ban Ao nang kan vi verkligen rekommendera!
1 N I N A:

skriven

Vad roligt att läsa, jag och sambon ska till detta hotell nu i vinter, hur är sängarna? Hårda? Rummen, är det fräscht och så? :) Jätte roligt att få se era bilder!

Kommentera här: