Snöfrisk och riskakor, utan konstiga tillsatser

En god ost jag verkligen rekommenderar. Inga konstiga innehåll, smakar typ som Philadelphia men lite mer åt gethållet, en touch av chévre typ. Som sagt inga skumma tillsatser, ganska fet men hellre det. Fräsch och god! Norsk men finns i de flesta matbutiker i Sverige.
Riskaka med mörk choklad
Riktigt gott, smakar verkligen god choklad utan att vara sötsliskiga, innehåller bara ris. kakaomassa, kakaosmör och rörsocker så det är inga konstigheter i dem. Man blir väldigt törstig, denna riskaka med mjölk eller te tror jag starkt på! De verkar lites våra att få tag på ännu, Ica maxi i Häggvik har dem inte men Ica i rondellen i Väsby har dem. (Ursäkta bilden på läskigt barn hittade ingen annan)
Här är även en annan variant som jag inte testat
Mini-riskakor med choklad, 60g
Från Ekohandel
Även denna goda "naturkaka" komemr från Friggs. Innehåller ganska mycket majs vilket inte är optimalt såklart men ändå. De är goda, innehåller annat bra som råris, dinkel, hirs, sesamfrö, linfrö och så lite gott havssalt! Lite Snöfrisk på denna så blir det ännu godare!
Tänker på att det är ganska komiskt att havssalt låter positivt när man pratar mat, för att få en saltvatten i munnen eller en kallsup i havet är nog bland det värsta som finns. Djupa fredagstankar.

Kommentera här: