Filmer att mysa till i höst


Tvångshållna flickor på ett kloster där det inte är Gud som härskar om man säger så. Upprörande och berörande, baserat på sann historia som inte har så många år på nacken tyvärr.
Kommentar överflödig
Gripande och sorglig film av den bästa regissören. Moderna och etiska dilemman uppstår när en ung pojke dör och hans organ doneras ut.
Åh! Låt dig ledas genom ett liv sett med positiv och naiv blick, så många historier i en och samma film när Forrest sitter på en busshållplats och berättar om sitt liv hittills. Många skratt och en del tårar. Oemotståndlig.
Den här är lite i samma stil som Forrest Gump, här får vi också följa ett liv. Men som börjar med ålderdom och slutar i spädbarn. Vackraste skådespelarna och den får tankarna att arbeta.
Det är krig, det är vacker, det är klassiskt. Ett måste att se denna idag omoderna, då moderna kärlekshistoria.
En bråkig kille kommer till stan. Försöker fånga den coola gängledarens tjej. Ni har sett det förut, men det här var den första tappningen. Och ingen är lika snygg som James Dean.
Major league/Värsta gänget, den här baseballfilmen från 90-talet kunde jag se om och om igen när jag var liten och hemma sjuk. Gängindelningen, Charlie Sheens coolhet. Alla misslyckanden för den brokiga skara som ska bilda det här laget.
Och när vi ändå är inne på det kan ni passa på att se Madonnas klassiker Tjejligan. Under andra världskriget bildar tjejer ett eget baseballteam, med fler motgånger än medgångar till en början. Genna Davies är stentuff.
1 Lollo:

skriven

Nu blev jag sugen på att se Dirty dancing..den är ju såå bra!!

Kommentera här: