Så mycket bättre

Såg första avsnittet igår och det var mysigt. Lokalen är fortfarande den mest underbara, förutom de nya metalliska lamporna bakom huvudpersonen. Tomas Ledin tyckte jag först kändes som ett tråkigt svenneval. Men ändrade mig ganska snabbt när hans karriär gicks igenom, hans låtar har ju liksom alltid varit där, genom barndomen och uppväxten. Och han drog igång Rocktåget.
Han var som en mysig pappa-figur i programmet och tog ett väldigt fint intiativ med pengainsamlingen som gladde både artister, förvånade sommarturister och två barn i Tibet.
Lalehs version var helt underbar, no comments på E-type. Väldigt konstigt. Lena Ph vet jag inte vad hon gör där, sjunger inte bra, känns inte som en stor artist, Mikale Wiehe är kung över dem alla, Eva Dahlgren kommer göra det hon gjorde igår, och göra det bra. Timbuktu kommer bli årets Petter.
Men än så länge känner jag att det var, Så mycket bättre 2010.
Vad tror ni?
1 Gunsi:

skriven

Ja det känns verkligen svårt att slå säsongen 2010 med mysiga lillbabs och mysiga snygga Petter. Kommer ihåg att du och jag hade många mysiga rödvins-kvällar till dessa avsnitt. Alltså Lena är säkert jättebra men känns bara to much, E-type kommer förstöra alla låtar och Eva dahlgren kommer göra alla låtar till Eva-låtar, dvs långsamma och med Eva-känslan. Jag hörde att Lalehs version var en rip-off, alltså att den redan fanns, lite tråkigt. Hur som helst är det ändå ett sjukt bra program - håller med om tomas ledin känslan!

2 jojo:

skriven

ja tänkte på dig hela tiden!

Kommentera här: