Sofflägesrapport i långkallingar och raggsockor

En professionell klädrecension by me.
Kollar röda mattan-bilder från kvällens Ellegala. Vad gör folk? De enda som sett bra ut än så länge är Emma Wiklund och Efva Attling.
Elsa Billgren med sällskap ser ut som en fjortisliga.
Rebecca Simonsson kanske tror hon är Lady Gaga eller nåt men ser ut som ett fån.
Frida Fahrman är för brun och har tråkig outfit
Agnes har en riktig USA-klänning i silver, kunde vara från Aksara
Mini Andén har en leopardklänning som ser ut som Gina tricot (i övrigt är hon dock oklanderlig, inte så otippat)
Gry Forsell borde sluta vara så envis angående att inte använda stylist och i alla fall använda en spegel där hon ser att hon klär sig så bysten tar över hela rummet
Musse har ridstövlar, det är inte ok
Två tjejer från Idol, Sibel och jag tror den andra heter Linda, MY GOD! Ni är inte på syrianbröllop i Södertälje liksom.
Katrin Zytmitolottolajlaj vad hon nu heter hade en fin outfit men gör ett sånt trist misstag som bara händer i Sverige. Hår och smink är inte alls medräknat, det blir så konstigt att vara finklädd och sen bara hänger håret där.
Marina Kereklidou var fin, sober och fin.
Kvällens hyllade outfit, Carolina Gynnings, jag förstår att hon vill visa fram magen, det är jättevackert, men det skulle kunna varit i en bättre skuran klänning tycker jag. Och hennes kille ser ut som en flicka.

Den läskiga  modellen från Apolivareklamen ser lika läskig ut nu, men i fulare kläder.
Bea Szenfeld var den finaste på hela kvällen tycker jag! Handskarnas hjärtform, I love!
Man har förresten inte glasögon på gala om man är kvinna under 45.
Caroline Winberg. Magtröja. Nej det går tyvärr inte. Fast den matchar kavajen.
Hittade en fantastisk outfit med en färgglad klänning med massa Virgin Marys på. Men jag vet inte vem personen är, får läsa mer ingående på Elle.se sen. Tove Styrke var också jättefin i gigantisk lite trashig svart galablåsa och trasig jeansjacka över. Passar henne, ser uppklätt, coolt och avslappnat ut.
Folk ska vara så artsy och spektakulära att de antingen ser ut som clowner eller som gamla mjukisdressar
Och så bärs vårens trendiga pasteller på ett allt för medvetet vis, av de som inte bär svart svart svart. Sjukt trist. Och klossklackar och brutalplatå. Det är inte snyggt! Jeffrey Campbell är uttjatat och ser barnsligt ut.

Alla kvinnor är längre än sina män hihi.
Och så alla dessa "coola" tjejer som ser ut att bara vara en plus one och de har ansträngt sig så hårt att de kommer gå av när de kommer hem. De jag tycker mest synd om är de fruar till män som på nåt sätt jobbari branschen. Fruarna kan vara 45 år, ha en 45-årings kropp och satt på sig sin piffigaste klänning och ett par svarta stövlar. Och de ser så obekväma ut, så mycket personalfest på kommunkontoret.
Konstigast av allt är bildkvaliteten på Aftonbladet. Dåligt tagna foton av köande kändisar.
1 Malin:

skriven

Jisses vad det tog tid att kolla igenom alla, tycker som du - lite katastrof i år. Jag tyckte Jason Diakité var stiligast och av tjejerna var nog Moa Gammels klänning den enda som jag gillade. Den och några utav de "vanliga" människornas.

Kommentera här: