Filmer att vänta på

Här kan man läsa om en ny svensk film med Lykke Li, Ola Rapace, Johan Rabaeus och Ewa Frröling i huvudrollerna. Samt Moa Gammel, men hon har aldrig imponerat mig.  Hur som haver verkar filmen, med det lite trista namnet Tommy, spännande!
En annan film jag vill se är Mördaren ljuger inte ensam, även där ser vi Ola, vilket aldrig är fel, samt Tva Novotny, heller aldrig fel.
 
Så ser man fram emot filmen om Grace Kelly med NIcole Kidman i huudrollen, tror det blir mcyket härlig styling där.
Ni behöver inte gå på bio, men än helt klart sevärd är den norska Kon Tiki som nu har premiär i Sverige. Baserad på den sanna berättelsen om äventyrarna som ska kryssa Atlanten på en flotte! Mycket jobbiga panikkänslor när den är där mitt ute på det stora blå.
Allt Kinnaman gör vill man ju se, eller hur? Vi stöttar den svenske Hollywoodstjärnan :) Han är aktuell i flera filmer, bl a en med Noomi Rapace, dubbelt svenskt liksom!
Det kommer en ny Apornas planet, varför förstår jag inte helt, och den okarismatiska Keri Russell från Felicity ska spela i filmen, verkar inte spännande.
En annan, ja inte direkt karismatisk, men fångande person är Rainn Wilson, mest känd somd en jobbiga jäveln i det amerikanska The Office. Han ska spela Bäckström i de amerikanska filmatiseringarna av Leif GW Perssons böcker. Man har ju en bild av den här snubben, som en jobbig jävel helt enkelt. Oves brorsa eller så. Men sen ser man nedersta bilden av honom och kommer på att han är ju inte Dwight på riktigt.
 
 

Kommentera här: