Du ger mig lugn efter stormen

Tyckte vädret såg fint ut för november och passade därför på att gå till marknaden. Estimerad tid typ 45 minuter. Kände mig kissnödig efter tio. Började regna efter femton. Gick inte förbi några öppna ställen. Kom fram till marknaden, toalett en trappa ned in i en källargång. Jag satt med ihopknipna ben på en bänk tills Lene-Mari kom innanför dörren och jag typ kastade vagnen på henne och sprang nedför trapporna.

Marknaden var inget att hänga granen alls. Avklarat på fem minuter. De hade gratis fotografering men jag ville inte väcka Astor.



Vi gick och fikade och efter det gick jag och Astor till Cato där Kent var. Vi drack supergott kaffe som han malde själv.
Eftersom det är söndag blev det söndagsbuffé på en asiatisk restaurang. Astor somnade där i sin bilstol. Ska bli skönt när han kan sitta i barnstol på restaurang och café. Sen vaknade han och har varit vaken sen dess.



Min hals värker som bara den, ooooooooorkar inte!
Dricker te med honung nu.






Blev inte all världen till stormar i helgen, men det blåste och regnade som fan. Vi var hos Thomas och Maria, de bor på tionde våningen och vindarna hördes gott runt knutarna om man säger så. Maria lagade pizza på löpande band och tjejerna var charmade av Astor. Han charmade även sig själv när Thomas lyfte upp honom till spegeln!




Kommentera här: