Hur ska din bebis tillfredsställa mobben?





Blir illa berörd av såna här bilder. Det är säkert ännu fler fotografer och även andra människor runt om dem än vad som ses på bilden. Tänk vad hemskt med denna, ja förföljelse måste det ju kallas. Dina steg bevakas, hela världen är på ett sätt ute efter ditt barn! Och du ska bedömas offentligt, först som gravid, hur du ser ut, trött eller fräsch, stor eller liten mage, vad du äter och hur du lever granskas och kritiseras.
Sen ska du bedömas som mor. Som om det inte vore läskigt och svårt att bli mamma hur som helst. Tänk om ditt barn skriker när ni är ute, du vill inte amma för då hamnar dina bröst på skvallertidningars omslag världen runt. Det blir omöjligt att akutbyta blöja på en parkbänk utan att ditt barns nakna rumpa hamnar på internet och allt från din fingerfärdighet till val av blöjmärke ska det tyckas till om.

Mitt i allt detta fotograferas din kropp från alla möjliga vinklar med teleobjektiv som zoomar in de extra kilona efter graviditeten och de trötta dragen sömnbristen orsakat.

Går du ner för fort eller för lite eller för mycket eller ser för fräsch ut eller för arg ut, ja ni vet, hur det än är får du kritik.

Börjar du jobba med en film, skiva, tv-program för tidigt är du egoist. Väntar du för länge är du bortglömd.

Ditt barns namn hatas eller älskas, speciellt många känslor skapades efter namnet på ovan bebis spreds.

Vi tror att många kändisar har det så enkelt när de får barn för de har mycket folk runt dem som hjälper till med bebisen och ditt välmående. Nannies, massörer, städerskor och vad det nu må vara. Vilket säkert är härligt, men jag skulle inte vilja byta det mot att istället vara jagad och offentligt bedömd.

Tänk om prinsessan Madeleine får missfall, tänk om prinsessan Estelle fått en cp-skada vid födseln. Eller om Victoria Beckham skulle snubbla bärandes på sin dotter.

Jag är glad att jag kan köpa mjölk utan smink, med Astor på armen utan risk för paparazzis, galna fans eller kidnappare. Det räcker med random okända tanter som dyker ner i vagnen och obedda säger att han är stor/liten/kall/varm/hungrig/arg/glad osv.



Godkända?

Kommentera här: