Vi tog en runda

Igår åkte vi hemifrån redan kl nio då någon ville starta lördagen redan kvart i sex på morgonen. Vi hade en planerad runda då vi skulle dela ut tackkort och julklappar. Första pausen blev hos Lone och Hugo. Det lektes vilt och Kents kusin Eli som bor i Australien med sin man Ashley hade precis kommit och det var ett kärt återseende. 

Ni vet när man har gott om tid hela dagen tills man plötsligt upptäcker att halva dagen gått. Så blev det för oss på eftermiddagen och Astor var inte nöjd i bilen då. Alla vi var hos ville ju så klart att vi skulle komma in och så, då var man tacksam för samlade brevlådor a la landet.

Mitt i allt åt vi lunch hos Kents pappa, då hade det tyvärr börjat brinna i ett hus nedanför honom. Vi stod och kollade i kikaren med obehag i magen. En stackars familj med fyra barn hade varit ute och åkt pulka, när de kom in igen hade de märkt att det brann i köket så de fick bara kasta sig ut igen utan ytterkläder, nappar och mobiler. Hela huset brann ned :(

Pappans brorsa hade skrivit om det på Facebook att de var i akut behov av kläder och saker, han fick enorm omedelbar respons. Efter en stund fick han ta bort inlägget och säga stopp för tillfället. Tror folk känner sig extra hjälpsamma och givmilda nu runt jul. 

Vår dag slutade med att vi fick dela ut allt och som en bonus fick vi också tackkort, inbjudningar, öl, kaffe och massa julklappar. Så det är lika fullt hemma ändå :)

Kommentera här: