Två premiärer på en och samma dag!

Idag var vi och lekte i en lekpark på Svartlamon. Det var stekande sol men vi hade filtar i gräset under ett träd så vi klarade oss från schteket. Det var fruktsallad och leksaker överallt trots att vi bara var två mammor och två bebisar. Astor gungade för första gången och det var populärt! Sen ringde Kent och sa att han köpt ett kilo färska räkor på fiskaffären så vi hämtade honom, åkte hem och hämtade Rocker och packade med picnicprylar för en räkmiddag på stranden. Astor gillade räkor men tyckte baguetten var godast. Sen blev det premiär för sand mellan de små tårna. Han tvekade inte en sekund när vattnet sköljde över fötterna, han ville ut och gå i det och det med stora steg! Så vi tog av byxor och blöja, men han skulle längre ut, så vi tog av tröjan också och han gick och vandrade i det svala fjordvattnet. Sen satte han sig ned och plaskade och försökte äta stenar. Han skulle inte upp! När vi till slut skulle dra hem för det närmade sig sovdags då hade lillrumpan gropiga avtryck från havsbottnens smågrus. Men lika nöjd var han ändå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så lycklig över denna fina kväll. Allt som vi gick och drömde och fantiserade om förra sommaren är liksom verklighet nu, med världens roligaste son! Kan leva på den här kvällen länge!
 
Det är sol hela tiden nu, det är så svårt att gå och lägga sig! Men desto lättare att vakna på morgonen! Och lyxen att bo vid vattnet. Två inom gångavstånd, hundratals inom kort köravstånd. Det blir mer bad, måste ta igen alla förlorade dopp från förra torrsommaren.
 
 

Kommentera här: