Kroppskunst mot barnekreft

För fjärde året var Kent med och tatuerade för denna goda sak. 


En dag på sin egen studio och en dag på jobbet i stan. Han drog in 24 000 kr! Och han jobbade hårt för dem. 15-timmarsdagar utan ordentliga matpauser. Jag hjälpte honom och herregud vad vi var slut när vi kom hem halv två på lördagnatten.





Assistance lady snyggve

Det dras in cirka en halv miljon på denna dag varje år och jag är stolt över att vi kan bidra! Det kom en familj som tatuerade sig, de har en tvååring med hjärntumör. Jag grinade. Då känns det ännu mer riktigt och viktigt att man kan hjälpa till. 

Vi har ju även en fadderby i Afrika och vi skänker kläder till asylmottagningarna här i Meråker. Annat vi inte behöver hemma skänker vi till dem som kan tänkas behöva det. Jag skänker julklappar innan jul och Kent köper alltid tidningen Sorgenfri, Trondheims motsvarighet till Situation Stockholm. I december har vi en tatueringsdag där pengarna går till Kirkens bymisjon som hjälper folk som grämer sig för julen. 

Det känns viktigt att hjälpa till lite här och lite där. Antingen man har ett hjärteprojekt man brinner för eller man bara gör lite vad man kan då och då. Ni vet ju att ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Kommentera här: