Går och går

Har tränat foten massa denna veckan och även om det gör ont är det också skönt. Klarar mig med en krycka ute och ingen krycka hemma! 
Känner mig extremt gravid! Inte skönt att böja sig ned, kissar på nätterna, ligger vaken på småtimmarna och läser om dörrkarmar och italienska blommor. 

Vi har beställt första grejerna till husrenoveringen, luftvärmepump till källaren och ny kamin till vardagsrummet. Den här pjäsen och allt runt den ryker.

Till förmån för denna

Och vi har klämt och känt på kök på Ikea tills jag var svimfärdig. Men vi bestämde oss och det ska bli jättebra! 

Höstens premiär på gympasalen blev en succé för lilla springis. Jag var tröttare än tröttast med behov för att åka hem och klä av mig allt och ligga raklång. Kent var som tur var med. 
Jag var tvungen att beställa lite flera byxor till denna kuliga mage. Väldigt skönt! Har hunnit med föreläsning, körövning, cafémiddag och tre möten denna vecka också. Samt en lång playdate idag med Astors kompis på deras jättefina gård.Nu kollar jag på Så mycket sämre och spolar förbi allt utom tolkningarna. 


Kent är på ölklubb och jag har läst ut en bok och tänker på att det skulle vara skönare i sängen än i soffan. Är nog rätt beslut. 
Vill inte säga godnatt redan halv elva men det blir nog ett par timmar kakelgooglande och en ny mexikansk serie först. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: